Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cuțite profesionale de la Debitron Termo

Autor: Meat MIlkmarți, 5 noiembrie, 2013

Pe o piață a utilajelor și echipamentelor de procesare a cărnii aflată în relativă stagnare, Debitron Termo a reușit, anul acesta să spargă piața, prin oferta sa de cuțite profesionale destinate tranșării de carne, cuțite produse de compania germană Giesser Messer.

Totodată, Debitron a vândut anul acesta abatoarelor din România numeroase fierăstraie pentru carcase, precum și piese de schimb pentru mentenanța utilajelor de procesare.

Prezentă la Indagra Food, compania din București a anunțat intenția de dezvoltare accentuată a operațiunilor pe zona de carne, operațiuni care, totuși, vor depinde de creșterea consumului, așadar, de creșterea capacităților de procesare din fabricile de produse din carne din România.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...