Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian ciolos, propus pentru postul de comisar european al romaniei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii, a fost nominalizat de Guvern drept candidat al Romaniei pentru postul de comisar European. Ciolos, de profesie inginer agronom, a fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in perioada octombrie 2007-decembrie 2008, in Guvernul condus de Tariceanu.

Conform procedurii, Guvernul unui stat membru UE propune un candidat pentru postul de comisar europeam, iar portofoliul acestuia este stabilit de catre presedintele Comisiei Europene. Potrivit Mediafax, sansele Romaniei de a primi portofoliul Agriculturii in cadrul Comisiei Europene s-au redus mult in ultima perioada, dar negocierile continua.

Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca Romania va incerca sa obtina portofoliul Agriculturii in Comisia Europeana. Comisia Europeana, in actuala sa componenta, are mandat pana la 31 octombrie 2009. Membrii Comisiei sunt alesi o data la cinci ani.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...