Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian ciolos, propus pentru postul de comisar european al romaniei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii, a fost nominalizat de Guvern drept candidat al Romaniei pentru postul de comisar European. Ciolos, de profesie inginer agronom, a fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in perioada octombrie 2007-decembrie 2008, in Guvernul condus de Tariceanu.

Conform procedurii, Guvernul unui stat membru UE propune un candidat pentru postul de comisar europeam, iar portofoliul acestuia este stabilit de catre presedintele Comisiei Europene. Potrivit Mediafax, sansele Romaniei de a primi portofoliul Agriculturii in cadrul Comisiei Europene s-au redus mult in ultima perioada, dar negocierile continua.

Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca Romania va incerca sa obtina portofoliul Agriculturii in Comisia Europeana. Comisia Europeana, in actuala sa componenta, are mandat pana la 31 octombrie 2009. Membrii Comisiei sunt alesi o data la cinci ani.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...