Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian Ciolos, propus pentru un nou post de comisar european

Autor: Meat MIlkjoi, 17 iulie, 2014

Inainte sa decoleze spre Bruxelles, seful statului a dat asigurari ca Dacian Ciolos este propunerea Romaniei pentru Comisia Europeana, evident tot la Agricultura, informeaza cotidianul National.

Numirea lui Ciolos este umbrita insa de neintelegerile care exista intre premier si presedinte. „Nu am nevoie de mandat de la premier, am obligatia sa apar interesul national”, a afirmat Basescu, incercand sa combata declaratiile lui Victor Ponta, potrivit carora seful statului putea sa faca nominalizarea doar in baza unui mandat oferit de premier.

„Eu nu-mi pot permite astazi sa nu spun un nume lui Jean-Claude Juncker ( noul presedinte al Comisiei Europene – n.r), pentru ca stiu ca pe portofoliul pe care-l vizam noi mai sunt si alte state. Nu pot sa spun ca prim-ministrul n-a facut procedura la noi acasa”, a mai sustinut Traian Basescu.(Mai multe, pe www.enational.to)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...