Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian ciolos s-a intalnit cu ministrul roman al agriculturii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultura s-au intalnit vineri la sediul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), pentru a sustine o conferinta pe tema viitorului Politicii agricole comune.

Demnitarul european se afla la prima vizita oficiala in Romania de la investirea in functie. Oficialul european s-a mai intalnit si cu presedintele Romaniei, Traian Basescu si cu prim-ministrul Emil Boc.

De asemenea, comisarul Ciolos a sustinut un discurs in deschiderea conferintei „Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020”. Conferinta face parte dintr-o ampla consultare cu reprezentantii societatii romanesti in ce priveste participarea Romaniei la indeplinirea obiectivelor acestei strategii: trecerea la o crestere economica inteligenta, durabila si favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...