Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian ciolos s-a intalnit cu ministrul roman al agriculturii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultura s-au intalnit vineri la sediul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), pentru a sustine o conferinta pe tema viitorului Politicii agricole comune.

Demnitarul european se afla la prima vizita oficiala in Romania de la investirea in functie. Oficialul european s-a mai intalnit si cu presedintele Romaniei, Traian Basescu si cu prim-ministrul Emil Boc.

De asemenea, comisarul Ciolos a sustinut un discurs in deschiderea conferintei „Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020”. Conferinta face parte dintr-o ampla consultare cu reprezentantii societatii romanesti in ce priveste participarea Romaniei la indeplinirea obiectivelor acestei strategii: trecerea la o crestere economica inteligenta, durabila si favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana.

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...