Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian ciolos s-a intalnit cu ministrul roman al agriculturii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultura s-au intalnit vineri la sediul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), pentru a sustine o conferinta pe tema viitorului Politicii agricole comune.

Demnitarul european se afla la prima vizita oficiala in Romania de la investirea in functie. Oficialul european s-a mai intalnit si cu presedintele Romaniei, Traian Basescu si cu prim-ministrul Emil Boc.

De asemenea, comisarul Ciolos a sustinut un discurs in deschiderea conferintei „Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020”. Conferinta face parte dintr-o ampla consultare cu reprezentantii societatii romanesti in ce priveste participarea Romaniei la indeplinirea obiectivelor acestei strategii: trecerea la o crestere economica inteligenta, durabila si favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...