Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dacian ciolos s-a intalnit cu ministrul roman al agriculturii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultura s-au intalnit vineri la sediul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), pentru a sustine o conferinta pe tema viitorului Politicii agricole comune.

Demnitarul european se afla la prima vizita oficiala in Romania de la investirea in functie. Oficialul european s-a mai intalnit si cu presedintele Romaniei, Traian Basescu si cu prim-ministrul Emil Boc.

De asemenea, comisarul Ciolos a sustinut un discurs in deschiderea conferintei „Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020”. Conferinta face parte dintr-o ampla consultare cu reprezentantii societatii romanesti in ce priveste participarea Romaniei la indeplinirea obiectivelor acestei strategii: trecerea la o crestere economica inteligenta, durabila si favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...