Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Dan voiculescu: tva trebuie redus la alimentele de baza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(AmosNews) Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu sustine ca reducerea TVA la alimentele de baza reprezinta o masura care ar diminua „drastic economia subterana, ar aduce la bugetul de stat peste 1 miliard de euro si ar asigura preturi mai scazute pentru alimente”.

„Nu exista argumente responsabile pentru a refuza sa reducem TVA la alimentele de baza. Este o masura utila economic si social, obiectiv necesara, fara riscuri. Poate ca singurul 'defect' al acestei masuri este ca nu a fost initiata de Traian Basescu”, precizeaza vicepresedintele Senatului.

Voiculescu a atras atentia ca in Italia si Spania TVA-ul este de 4% pentru alimentele de baza, in Franta – 5,5%, 6% in Belgia, 7% in Germania.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...