Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dan voiculescu: tva trebuie redus la alimentele de baza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(AmosNews) Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu sustine ca reducerea TVA la alimentele de baza reprezinta o masura care ar diminua „drastic economia subterana, ar aduce la bugetul de stat peste 1 miliard de euro si ar asigura preturi mai scazute pentru alimente”.

„Nu exista argumente responsabile pentru a refuza sa reducem TVA la alimentele de baza. Este o masura utila economic si social, obiectiv necesara, fara riscuri. Poate ca singurul 'defect' al acestei masuri este ca nu a fost initiata de Traian Basescu”, precizeaza vicepresedintele Senatului.

Voiculescu a atras atentia ca in Italia si Spania TVA-ul este de 4% pentru alimentele de baza, in Franta – 5,5%, 6% in Belgia, 7% in Germania.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...