Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dan voiculescu: tva trebuie redus la alimentele de baza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(AmosNews) Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu sustine ca reducerea TVA la alimentele de baza reprezinta o masura care ar diminua „drastic economia subterana, ar aduce la bugetul de stat peste 1 miliard de euro si ar asigura preturi mai scazute pentru alimente”.

„Nu exista argumente responsabile pentru a refuza sa reducem TVA la alimentele de baza. Este o masura utila economic si social, obiectiv necesara, fara riscuri. Poate ca singurul 'defect' al acestei masuri este ca nu a fost initiata de Traian Basescu”, precizeaza vicepresedintele Senatului.

Voiculescu a atras atentia ca in Italia si Spania TVA-ul este de 4% pentru alimentele de baza, in Franta – 5,5%, 6% in Belgia, 7% in Germania.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...