Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danbred Argeș speră să exporte ovine, porcine și bovine în China

Autor: Meat MIlkvineri, 6 decembrie, 2013

Acordurile semnate la Bucuresti cu ocazia venirii delegatiei chineze in Romania ar putea aduce beneficii firmelor si fermierilor argeseni, informează Gazeta de Agricultură.

Directorul DADR Arges, Corneliu Vasiliescu, e de parere ca din 2014, din Arges, ar putea fi exportate oile de la Corbi, porcii de la Slobozia si chiar bovinele de la Stolnici.

In Arges, efectivile de animale cuprind 200.000 de ovine, 200.000 de porcine, si 80.000 de capete de bovine. Ionel Chiriac, directorul SC Danbred Arges, afirma ca are toate atuurile ca porcii crescuti la Slobozia, sa fie exportati iar contractele sa fie derulate prin abatoare.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...