Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Danemarca: rose poultry este de vanzare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rose Poultry, cea mai mare companie avicola din Danemarca, avand vanzari nete de 1.573 miliarde coroane daneze anul trecut, dar si pierderi de 5 milioane de coroane daneze, este de vanzare. Cumparatorul este compania HKScan, ai carei oficiali au declarat ca obiectivul lor este de a finaliza tranzactia in cursul aceastei toamne dar inchiderea acordului va fi conditionata de aprobarea de catre autoritatile competente din domeniul concurentei.

HKScan este unul dintre principalii jucatori pe piata de carne de pasare atat in Finlanda cat si in Tarile Baltice si comercializeaza produse sub brandul Kariniemen in Finlanda si Tallegg in Estonia. Dupa incheierea tranzactiei, operatiunile HKScan pe piata de pasari se vor extinde pe pietele din Danemarca si Suedia , iar compania va deveni unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de pasari din nordul Europei.

Pretul de achizitie pentru actiunile la Rose Poultry este de maxim € 23.9 milioane sub rezerva anumitor mecanisme de ajustare a preturilor. Compania daneza va fi achizitionata cu o plata in numerar de maxim € 15.9 milioane si o emisiune de actiuni. Rose Poultry produce anual peste 130 milioane de kilograme de carne de pasare avand are trei unitati de productie in Danemarca si aproximativ 1.000 angajati.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...