Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danemarca: rose poultry este de vanzare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rose Poultry, cea mai mare companie avicola din Danemarca, avand vanzari nete de 1.573 miliarde coroane daneze anul trecut, dar si pierderi de 5 milioane de coroane daneze, este de vanzare. Cumparatorul este compania HKScan, ai carei oficiali au declarat ca obiectivul lor este de a finaliza tranzactia in cursul aceastei toamne dar inchiderea acordului va fi conditionata de aprobarea de catre autoritatile competente din domeniul concurentei.

HKScan este unul dintre principalii jucatori pe piata de carne de pasare atat in Finlanda cat si in Tarile Baltice si comercializeaza produse sub brandul Kariniemen in Finlanda si Tallegg in Estonia. Dupa incheierea tranzactiei, operatiunile HKScan pe piata de pasari se vor extinde pe pietele din Danemarca si Suedia , iar compania va deveni unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de pasari din nordul Europei.

Pretul de achizitie pentru actiunile la Rose Poultry este de maxim € 23.9 milioane sub rezerva anumitor mecanisme de ajustare a preturilor. Compania daneza va fi achizitionata cu o plata in numerar de maxim € 15.9 milioane si o emisiune de actiuni. Rose Poultry produce anual peste 130 milioane de kilograme de carne de pasare avand are trei unitati de productie in Danemarca si aproximativ 1.000 angajati.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...