Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Daniel Constantin a confirmat prezența la Meat & Milk 2014

Autor: Meat MIlkmarți, 13 mai, 2014

TVA ridicat peste nivelul de suportabilitate, evaziunea care macină profitul companiilor care respectă legea, finanțarea în condițiile noului PNDR, siguranța alimentară, poziția fermierilor și procesatorilor din România în raport cu ponderea multinaționalelor, nivelul dotărilor și accesul la noile tehnologii, iată doar câteva dintre temele de maxim interes care vor fi puse în discuție la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată”.

 

Domnul Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a confirmat prezența la eveniment. Astfel, în ședința generală din dimineața zilei de 11 iunie, domnia sa va detalia ultimele măsuri luate la nivel de minister, precum și proiectele avute în vedere pentru a optimiza activitatea sectoarelor de carne și lapte ale României.

 

Alături de participarea domnului ministru, pentru ședințele generale și dezbaterile celor două zile, precum și pentru masa rotundă din după-amiaza zilei de 12 iunie, din România au confirmat participarea următorii invitați: Daciana Sârbu-Europarlamentar, Viorica Dăncilă-Europarlamentar, Daniel Botănoiu-Secretar de Stat în MADR,  Vladimir Mânăstireanu-Președinte al ANSVSA, Dana Tănase-Director al Direcției de Siguranță Alimentară a Produselor de Origine Animală, Comisar Șef Daniel Biro– Șef Serviciu Investigații al Direcției Antifraudă din Agricultură, Industrie alimentară și Infrastructură, Comisar Șef  Petruț Stancu– Ofițer Special Serviciu de Investigații Fraude Taxe, Impozite și Tranzacții Intracomunitare, Dorin Cojocaru– Președinte APRIL, Sorin Minea– Președinte Romalimenta și Președinte Angst, Alexandru Jurconi– Președinte Pro Agro, Radu Timiș– Vicepreședinte ARC și Președinte al Cris-Tim, Claudiu Frânc– Președinte FCBR, Ioan Ladoși– Președinte APCPR și Ștefan Pădure– Director Executiv ARC.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...