Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Daniel Constantin: “Sunt mândru că Băsescu investește în agricultură”

Autor: Meat MIlkvineri, 25 aprilie, 2014

Invitat la o emisiune de televiziune de la Realitatea TV, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a anuntat ca romanii ar trebui sa investeasca in agricultura.

“Investiti in agricultura. Este domeniul care are cea mai importanta sursa de finantare din fonduri europene” a declarat Daniel Constantin, citat de Național.

Ministrul Agriculturii a precizat ca romanii ar trebui sa fie mandri ca politicieni de rang inalt, “inclusiv Traian Basescu, presedintele Romaniei”, investesc in agricultura.

Concluzia lui Constantin este ca “agricultura reprezinta cu adevarat cel mai important motor de crestere in zilele noastre si cred ca in perspectiva de acum inainte. Am incercat multe, dar iata ca ne-am intors la agricultura si incepem sa castigam pariul”.(Mai multe, pe www.enational.ro)

Recomandările DVSSA-Sibiu pentru crescătorii de ovine
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Activitarea de reproducţie (monta şi obţinerea de miei prin fătări în campanii organizate) reprezintă o etapă prioritară în tehnologia de creştere a ovinelor care asigură venituri importante prin vânzarea de miei vii, carne de miel, precum şi creşterea efectivului, sau înlocuirea animalelor reformate sau moarte, se arată într-o...

Controlul și eliminarea IVEMP în creșterea porcilor
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Infecția cu virusul encefalomiocarditei porcului – IVEMP (Encefalomyocarditis virus – EMPV) este o boală infecțioasă virală întâlnită la porcine de toate vârstele, îndeosebi la grupele de tineret porcin, fiind evidențiată printr-o mortalitate ce variază între 10% și 100%. Produsă de un cardiovirus, boala afectează deseori...