Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Danish Crown: Industria cărnii de porc trebuie să se reinventeze

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Luând cuvântul la o conferință axată pe problematica industriei de procesare a cărnii, co-proprietarul Danish Crown a declarat că trebuie să existe un contact mai strâns cu consumatorii, pentru a le înțelege obiceiurile de cumpărare.

 

Astfel, în cadrul conferinței MEAT2030 de la Copenhaga, Søren Søndergaard, a declarat: „Trebuie să mă apropii de consumator. El cumpără adesea produse bazate pe emoții și mi-e greu să fac o investiție în ferma mea, bazată pe emoții și nu pe fapte”.

 

La rândul său, Jais Valeur, CEO Danish Crown, a declarat că, în viitor, carnea trebuie să își păstreze locul important ca sursă de hrană, ”altfel vom fi irelevanți, ca industrie”.

 

În prezent, echipe de specialiști lucrează pentru a propune soluții pentru viitorul durabil al cărnii. Aceste idei trebuie adunate și traduse în soluții concrete”.

 

Primul-Ministru al Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen, prezent la eveniment, a declarat la rându-I „Avem nevoie de o cooperare la un nivel fără precedent, pentru a rezolva criza climatică. Pur și simplu nu putem continua astfel și este nevoie să schimbăm modul în care mâncăm, trăim și producem. Prin urmare, sunt foarte multumit ca Danish Crown, unul dintre cei mai mari producatori de carne din lume, a ales sa se plaseze în fruntea acțiunilor de transformare a industriei cărnii de porc”.

Pachetul de reformă PAC pentru perioada post 2020
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) ”Noul model de performanță este elementul central al reformei PAC și cea mai inovatoare caracteristică a acesteia. Aceste schimbări de paradigmă vor permite Statelor Membre să aibă un cuvânt mai greu de spus în elaborarea politicilor lor naționale, dar vor avea și o responsabilitate mai mare.   Avansarea...

La IFFA 2019, tradiția a întâlnit tehnologia de avangardă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

(Comunicat) Timp de șase zile, IFFA , târgul numărul 1 pentru industria cărnii a arătat modul în care sectorul poate fi adaptat pentru viitor. De la fabrica de carne inteligentă, tendințele de ambalare și siguranța alimentelor, prin etichetarea curată, la așteptările crescânde privind calitatea cărnii, expozanții IFFA au oferit...