Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish Crown: Industria cărnii de porc trebuie să se reinventeze

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Luând cuvântul la o conferință axată pe problematica industriei de procesare a cărnii, co-proprietarul Danish Crown a declarat că trebuie să existe un contact mai strâns cu consumatorii, pentru a le înțelege obiceiurile de cumpărare.

 

Astfel, în cadrul conferinței MEAT2030 de la Copenhaga, Søren Søndergaard, a declarat: „Trebuie să mă apropii de consumator. El cumpără adesea produse bazate pe emoții și mi-e greu să fac o investiție în ferma mea, bazată pe emoții și nu pe fapte”.

 

La rândul său, Jais Valeur, CEO Danish Crown, a declarat că, în viitor, carnea trebuie să își păstreze locul important ca sursă de hrană, ”altfel vom fi irelevanți, ca industrie”.

 

În prezent, echipe de specialiști lucrează pentru a propune soluții pentru viitorul durabil al cărnii. Aceste idei trebuie adunate și traduse în soluții concrete”.

 

Primul-Ministru al Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen, prezent la eveniment, a declarat la rându-I „Avem nevoie de o cooperare la un nivel fără precedent, pentru a rezolva criza climatică. Pur și simplu nu putem continua astfel și este nevoie să schimbăm modul în care mâncăm, trăim și producem. Prin urmare, sunt foarte multumit ca Danish Crown, unul dintre cei mai mari producatori de carne din lume, a ales sa se plaseze în fruntea acțiunilor de transformare a industriei cărnii de porc”.

Belgia a interzis sacrificările halal și kosher în Flandra
Autor: Nora Marin  /   marți, 8 ianuarie 2019

Parlamentul Belgiei a lansat o campanie publică pentru a informa companiile despre noi metode de sacrificare a animalelor, după interzicerea metodelor halal și kosher, în regiunea Flandra.   Continuând în luna ianuarie, campania va implica publicarea de anunțuri în mai multe publicații belgiene, precum și intensificarea...

Lidl UK anunță un parteneriat cu Müller
Autor: Mircea Demeter  /   marți, 8 ianuarie 2019

Lidl UK a anunțat că a lansat un parteneriat pentru lactate Grassroots, împreună cu Müller Milk & Ingredients, gest care marchează cea mai recentă dezvoltare a activității, pentru a asigura un lanț de aprovizionare durabilă pentru produse lactate.   Parteneriatul urmează angajamentul lui Lidl de anul trecut, de a oferi...