Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish Crown: Industria cărnii de porc trebuie să se reinventeze

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 7 noiembrie, 2018

Luând cuvântul la o conferință axată pe problematica industriei de procesare a cărnii, co-proprietarul Danish Crown a declarat că trebuie să existe un contact mai strâns cu consumatorii, pentru a le înțelege obiceiurile de cumpărare.

 

Astfel, în cadrul conferinței MEAT2030 de la Copenhaga, Søren Søndergaard, a declarat: „Trebuie să mă apropii de consumator. El cumpără adesea produse bazate pe emoții și mi-e greu să fac o investiție în ferma mea, bazată pe emoții și nu pe fapte”.

 

La rândul său, Jais Valeur, CEO Danish Crown, a declarat că, în viitor, carnea trebuie să își păstreze locul important ca sursă de hrană, ”altfel vom fi irelevanți, ca industrie”.

 

În prezent, echipe de specialiști lucrează pentru a propune soluții pentru viitorul durabil al cărnii. Aceste idei trebuie adunate și traduse în soluții concrete”.

 

Primul-Ministru al Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen, prezent la eveniment, a declarat la rându-I „Avem nevoie de o cooperare la un nivel fără precedent, pentru a rezolva criza climatică. Pur și simplu nu putem continua astfel și este nevoie să schimbăm modul în care mâncăm, trăim și producem. Prin urmare, sunt foarte multumit ca Danish Crown, unul dintre cei mai mari producatori de carne din lume, a ales sa se plaseze în fruntea acțiunilor de transformare a industriei cărnii de porc”.

La KolnMesse s-a sărbătorit ”Anuga Food Frozen”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

În prima săptămână a lunii martie 2019, la KolnMesse, s-a sărbătorit Ziua alimentelor congelate-Anuga. Sărbătoarea culinară a fost introdusă în 1984 de către președintele american, Ronald Reagan, pentru a aduce un omagiu serviciilor industriei alimentare congelate din SUA.   Între timp, industria alimentelor congelate...

Companiile britanice de carne resimt deja efectele negative ale Brexit-ului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 7 martie 2019

Companile de prelucrare a cărnii din Marea Britanie raportează deja un impact negativ asupra vânzărilor, înainte de termenul limită de 29 martie Brexit.   Potrivit Asociației Britanice a Procesatorilor de Carne (BMPA), firmele raportează că clienții anulează deja comenzi și cumpără produse din alte țări, din cauza lipsei...