Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown, investitie de 70 mil. euro intr-o noua unitate de procesare carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, compania Danish Crown va construi o noua unitate de procesare in Holsted, Danemarca care reprezinta cea mai mare investitie de pana acum din Europa in sectorul procesarii carnii de vita.

Noua fabrica care costa 70 mil. de euro va angaja 300 de oameni iar capacitatea de procesare este de 4.500 de capete de vita/ saptamana la o rata de 120 capete/ora. Vor fi procesate aproximativ 300 tone de carne/saptamana.

Procesarea la noua fabrica ar trebui sa inceapa la inceputul lui 2014. Odata construita aceasta fabrica, compania va inchide fabricile existente in Tonder si Holstebro, la fel si camerele de transare si un magazin de desfacere. Sediul oficial din Herning se va muta la noua fabrica, probabil in toamna 2013, dupa cum informeaza reprezentantii companiei.
Specialistii in construirea de linii de productie pentru sectorul alimentar din Danemarca, compania NAWI va construi noua fabrica de carne de vita si magazinele de depozitare a carnii.

Directorul diviziei carne de vita al Danish Crown, Lorenz Hansen a declarat: Noua fabrica va fi construita de NAWI in asa fel incat igiena, calitatea carnii si mediul de lucru vor fi imbunatatite semnificativ.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...