Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Danish crown, investitie de 70 mil. euro intr-o noua unitate de procesare carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, compania Danish Crown va construi o noua unitate de procesare in Holsted, Danemarca care reprezinta cea mai mare investitie de pana acum din Europa in sectorul procesarii carnii de vita.

Noua fabrica care costa 70 mil. de euro va angaja 300 de oameni iar capacitatea de procesare este de 4.500 de capete de vita/ saptamana la o rata de 120 capete/ora. Vor fi procesate aproximativ 300 tone de carne/saptamana.

Procesarea la noua fabrica ar trebui sa inceapa la inceputul lui 2014. Odata construita aceasta fabrica, compania va inchide fabricile existente in Tonder si Holstebro, la fel si camerele de transare si un magazin de desfacere. Sediul oficial din Herning se va muta la noua fabrica, probabil in toamna 2013, dupa cum informeaza reprezentantii companiei.
Specialistii in construirea de linii de productie pentru sectorul alimentar din Danemarca, compania NAWI va construi noua fabrica de carne de vita si magazinele de depozitare a carnii.

Directorul diviziei carne de vita al Danish Crown, Lorenz Hansen a declarat: Noua fabrica va fi construita de NAWI in asa fel incat igiena, calitatea carnii si mediul de lucru vor fi imbunatatite semnificativ.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...