Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown, investitie de 70 mil. euro intr-o noua unitate de procesare carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, compania Danish Crown va construi o noua unitate de procesare in Holsted, Danemarca care reprezinta cea mai mare investitie de pana acum din Europa in sectorul procesarii carnii de vita.

Noua fabrica care costa 70 mil. de euro va angaja 300 de oameni iar capacitatea de procesare este de 4.500 de capete de vita/ saptamana la o rata de 120 capete/ora. Vor fi procesate aproximativ 300 tone de carne/saptamana.

Procesarea la noua fabrica ar trebui sa inceapa la inceputul lui 2014. Odata construita aceasta fabrica, compania va inchide fabricile existente in Tonder si Holstebro, la fel si camerele de transare si un magazin de desfacere. Sediul oficial din Herning se va muta la noua fabrica, probabil in toamna 2013, dupa cum informeaza reprezentantii companiei.
Specialistii in construirea de linii de productie pentru sectorul alimentar din Danemarca, compania NAWI va construi noua fabrica de carne de vita si magazinele de depozitare a carnii.

Directorul diviziei carne de vita al Danish Crown, Lorenz Hansen a declarat: Noua fabrica va fi construita de NAWI in asa fel incat igiena, calitatea carnii si mediul de lucru vor fi imbunatatite semnificativ.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...