Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown isi mentine profiturile in an de criza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Danish Crown a reusit sa-si mentina profitul net, in anul fiscal 2008 / 2009, care s-a terminat in septembrie, la acelasi nivel ca si in anul precedent. Compania a dat publicitatii noile cifre din care rezulta ca profitul net a fost 137 millioane de euro, in crestere usoara fata de anul precedent.

Kjeld Johannesen, CEO Danish Crown, a spus ca firma a inregistrat pierderi datorita ratelor de schimb intre lira britanica, coroana suedeza si zlotul polonez dar ca s-au obtinut rezultate pozitive din productia din afara tarii si din sectorul de crestere a animalelor.

Piata daneza de carne de porc se mentine inca instabila iar pretul pe kilogram practicat de Danish Crown este sub cel al competitorilor desi compania plateste mai mult decat anul trecut, pe cap de animal, crescatorilor de suine.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...