Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown numeste un nou director

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania Danish Crown l-a numit pe Jesper Friis noul director al diviziei carnii de porc a companiei.

Divizia carnii de porc este cea mai mare divizie a companiei cu venituri mai mari de 5,2 miliarde dolari. Friis a preluat raspunderea diviziei de la Kjeld Johannesen.

Jesper va aduce exact experienta internationala pe care o cautam, a spus Johannesen.
Friis vine la Danish Crown de la compania Calsberg, unde a avut functia de senior vice- presedinte pe zona Europei de Vest. El a lucrat pentru Calsberg inca din 2005. In plus fata de responsabilitatile regionale, el a fost totodata si director de vanzari in Danemarca si CEO-ul subsidiarei Calsberg din Norvegia.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...