Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown numeste un nou director

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania Danish Crown l-a numit pe Jesper Friis noul director al diviziei carnii de porc a companiei.

Divizia carnii de porc este cea mai mare divizie a companiei cu venituri mai mari de 5,2 miliarde dolari. Friis a preluat raspunderea diviziei de la Kjeld Johannesen.

Jesper va aduce exact experienta internationala pe care o cautam, a spus Johannesen.
Friis vine la Danish Crown de la compania Calsberg, unde a avut functia de senior vice- presedinte pe zona Europei de Vest. El a lucrat pentru Calsberg inca din 2005. In plus fata de responsabilitatile regionale, el a fost totodata si director de vanzari in Danemarca si CEO-ul subsidiarei Calsberg din Norvegia.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...