Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Danish crown numeste un nou director

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania Danish Crown l-a numit pe Jesper Friis noul director al diviziei carnii de porc a companiei.

Divizia carnii de porc este cea mai mare divizie a companiei cu venituri mai mari de 5,2 miliarde dolari. Friis a preluat raspunderea diviziei de la Kjeld Johannesen.

Jesper va aduce exact experienta internationala pe care o cautam, a spus Johannesen.
Friis vine la Danish Crown de la compania Calsberg, unde a avut functia de senior vice- presedinte pe zona Europei de Vest. El a lucrat pentru Calsberg inca din 2005. In plus fata de responsabilitatile regionale, el a fost totodata si director de vanzari in Danemarca si CEO-ul subsidiarei Calsberg din Norvegia.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...