Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown numeste un nou director

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Meatpoultry.com, compania Danish Crown l-a numit pe Jesper Friis noul director al diviziei carnii de porc a companiei.

Divizia carnii de porc este cea mai mare divizie a companiei cu venituri mai mari de 5,2 miliarde dolari. Friis a preluat raspunderea diviziei de la Kjeld Johannesen.

Jesper va aduce exact experienta internationala pe care o cautam, a spus Johannesen.
Friis vine la Danish Crown de la compania Calsberg, unde a avut functia de senior vice- presedinte pe zona Europei de Vest. El a lucrat pentru Calsberg inca din 2005. In plus fata de responsabilitatile regionale, el a fost totodata si director de vanzari in Danemarca si CEO-ul subsidiarei Calsberg din Norvegia.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...