Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Danish crown ofera subventii crescatorilor de porci

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Meatpoultry.com) Danish Crown si-a anuntat planurile de a ajuta crescatorii de porci sa construiasca noi adaposturi si sa transforme boxele pentru scroafe potrivit noilor norme ale UE. Scopul companiei Danish Crown este de a ridica productia totala la 10 000 porci pe saptamana sau 520 000 mai multi porci spre a fi sacrificati anual.

Comitetul director al companiei va oferi subventii pentru construirea de noi unitati de crestere a porcilor si pentru transformarea boxelor vechi pentru scroafe.

Danish Crown sustine ca investitia urmareste sa se adreseze declinului in productia porcilor pentru sacrificare. Compania citeaza ca cerintele politice mult mai stricte impuse industriei sunt un obstacol in sporirea productiei.

Observam ca politicienii devin din ce in ce mai constienti de faptul ca productia de porci contribuie semnificativ la economia Danemarcei, a declarat Erick Bredtholt, presedintele Danish Crown.

Și daca noi, ca si companie, putem ajuta la optimizarea acestei situatii, atunci bineinteles ca are sens sa facem acest lucru.

Pachetul de reformă PAC pentru perioada post 2020
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) ”Noul model de performanță este elementul central al reformei PAC și cea mai inovatoare caracteristică a acesteia. Aceste schimbări de paradigmă vor permite Statelor Membre să aibă un cuvânt mai greu de spus în elaborarea politicilor lor naționale, dar vor avea și o responsabilitate mai mare.   Avansarea...

Studiu: Neuromarketingul și comunicarea cu consumatorii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) Mullen şi iSense Solutions au realizat un nou studiu sub umbrela Bold by Lowe Group, în care au analizat aportul pe care îl are calitatea execuției în comunicarea cu consumatorii. Au făcut această analiză printr-o cercetare care a îmbinat instrumentele clasice de research cu tehnici inovatoare, precum eye-tracking, EEG şi...