Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown ofera subventii crescatorilor de porci

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Meatpoultry.com) Danish Crown si-a anuntat planurile de a ajuta crescatorii de porci sa construiasca noi adaposturi si sa transforme boxele pentru scroafe potrivit noilor norme ale UE. Scopul companiei Danish Crown este de a ridica productia totala la 10 000 porci pe saptamana sau 520 000 mai multi porci spre a fi sacrificati anual.

Comitetul director al companiei va oferi subventii pentru construirea de noi unitati de crestere a porcilor si pentru transformarea boxelor vechi pentru scroafe.

Danish Crown sustine ca investitia urmareste sa se adreseze declinului in productia porcilor pentru sacrificare. Compania citeaza ca cerintele politice mult mai stricte impuse industriei sunt un obstacol in sporirea productiei.

Observam ca politicienii devin din ce in ce mai constienti de faptul ca productia de porci contribuie semnificativ la economia Danemarcei, a declarat Erick Bredtholt, presedintele Danish Crown.

Și daca noi, ca si companie, putem ajuta la optimizarea acestei situatii, atunci bineinteles ca are sens sa facem acest lucru.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...