Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown ofera subventii crescatorilor de porci

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Meatpoultry.com) Danish Crown si-a anuntat planurile de a ajuta crescatorii de porci sa construiasca noi adaposturi si sa transforme boxele pentru scroafe potrivit noilor norme ale UE. Scopul companiei Danish Crown este de a ridica productia totala la 10 000 porci pe saptamana sau 520 000 mai multi porci spre a fi sacrificati anual.

Comitetul director al companiei va oferi subventii pentru construirea de noi unitati de crestere a porcilor si pentru transformarea boxelor vechi pentru scroafe.

Danish Crown sustine ca investitia urmareste sa se adreseze declinului in productia porcilor pentru sacrificare. Compania citeaza ca cerintele politice mult mai stricte impuse industriei sunt un obstacol in sporirea productiei.

Observam ca politicienii devin din ce in ce mai constienti de faptul ca productia de porci contribuie semnificativ la economia Danemarcei, a declarat Erick Bredtholt, presedintele Danish Crown.

Și daca noi, ca si companie, putem ajuta la optimizarea acestei situatii, atunci bineinteles ca are sens sa facem acest lucru.

Guvernul a suplimentat cu cca 4 mil. lei sprijinul pentru creșterea animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 10 decembrie 2018

(Comunicat) În Ședința Guvernului din data de 7 decembrie 2018 a fost aprobată o Hotărâre prin care se suplimentează cu 3.900.000 lei pentru anul 2018 valoarea schemei de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr.1179/201.   Astfel, valoarea va fi de maximum 59.900.000 lei, din...

România primește peste 34 de milioane de euro pentru combaterea PPA
Autor: meatmilk  /   luni, 10 decembrie 2018

(Comunicat) Prin Decizia „SANTE/EM/AH/2018/ASF/RO”, Comisia Europeană, prin DG – SANTE, acordă României un grant în valoare de 34.278.750 de euro.   Această sumă reprezintă rambursarea a 75% - cel mai mare procent din costurile eligibile, acordat unui stat membru - pentru acțiunile întreprinse în combaterea pestei...