Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danish crown ofera subventii crescatorilor de porci

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Meatpoultry.com) Danish Crown si-a anuntat planurile de a ajuta crescatorii de porci sa construiasca noi adaposturi si sa transforme boxele pentru scroafe potrivit noilor norme ale UE. Scopul companiei Danish Crown este de a ridica productia totala la 10 000 porci pe saptamana sau 520 000 mai multi porci spre a fi sacrificati anual.

Comitetul director al companiei va oferi subventii pentru construirea de noi unitati de crestere a porcilor si pentru transformarea boxelor vechi pentru scroafe.

Danish Crown sustine ca investitia urmareste sa se adreseze declinului in productia porcilor pentru sacrificare. Compania citeaza ca cerintele politice mult mai stricte impuse industriei sunt un obstacol in sporirea productiei.

Observam ca politicienii devin din ce in ce mai constienti de faptul ca productia de porci contribuie semnificativ la economia Danemarcei, a declarat Erick Bredtholt, presedintele Danish Crown.

Și daca noi, ca si companie, putem ajuta la optimizarea acestei situatii, atunci bineinteles ca are sens sa facem acest lucru.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....