Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Danone a finalizat achiziționarea WhiteWave

Autor: Nora Marinmiercuri, 19 aprilie, 2017

Danone a anunțat la finalul săptămânii trecute că acordul de preluare a companiei WhiteWave a fost finalizat, și că, în conformitate cu termenii acordului de fuziune, actionarii WhiteWave vor primi $ 56.25 pe actiune în numerar.

 

În legătură cu finalizarea tranzacției, stocul comun WhiteWave a încetat tranzacționarea înainte de deschiderea pieței din ziua de 13 aprilie 2017, și va fi delistata de la New York Stock Exchange.

 

Achiziția a fost posibilă ca urmare a acordului Danone de a vinde o subsidiară a sa companiei Stonyfield, pentru a ajunge la un acord de principiu cu Divizia Antitrust a Departamentului Justiției din Statele Unite (DOJ), la sfârșitul lunii trecute.

 

După cum a anunțat anterior, afacerile curente din America de Nord ale WhiteWave se vor afla sub conducerea Lornei Davis, care a fost numit Director Executiv al entității combinate Danone lactate și Alpro se vor uni fortele cu Danone, cu scopul de a extinde afacerile din întreaga lume.

 

”Sunt încântat că am finalizat achiziționarea de WhiteWave”, a declarat Emmanuel Faber, CEO al Danone, care a adăugat:

 

”Danone și WhiteWave sunt combinația perfectă pentru a îndrepta la nivel mondial consumatorii spre o alimentație mai sănătoasă, pe fondul unor afaceri durabile”.

România reia exportul de ovine și bovine către Israel
Autor: meatmilk  /   miercuri, 29 martie 2017

(Comunicat) Începând cu data de 28 martie, România a reluat exportul de ovine și bovine către Israel. ANSVSA a fost informată oficial, astăzi, de autoritățile israeliene despre ridicarea restricțiilor pentru exportul de ovine și bovine din țara noastră.   Această decizie este urmarea măsurilor ferme întreprinse rapid de...

America și China declanșează Războiul Porcilor
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 22 martie 2017

Potrivit Rabobank, citat de Global Meat News, amenințarea unui război comercial între două dintre țările cele mai puternice din lume, China și Statele Unite ale Americii ar putea dăuna în mod dramatic comerțului cu carnea de porc.   Acum, relațiile dintre SUA și China se află la marginea unei ere periculoase, iar retorica...