Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Danone a finalizat achiziționarea WhiteWave

Autor: Nora Marinmiercuri, 19 aprilie, 2017

Danone a anunțat la finalul săptămânii trecute că acordul de preluare a companiei WhiteWave a fost finalizat, și că, în conformitate cu termenii acordului de fuziune, actionarii WhiteWave vor primi $ 56.25 pe actiune în numerar.

 

În legătură cu finalizarea tranzacției, stocul comun WhiteWave a încetat tranzacționarea înainte de deschiderea pieței din ziua de 13 aprilie 2017, și va fi delistata de la New York Stock Exchange.

 

Achiziția a fost posibilă ca urmare a acordului Danone de a vinde o subsidiară a sa companiei Stonyfield, pentru a ajunge la un acord de principiu cu Divizia Antitrust a Departamentului Justiției din Statele Unite (DOJ), la sfârșitul lunii trecute.

 

După cum a anunțat anterior, afacerile curente din America de Nord ale WhiteWave se vor afla sub conducerea Lornei Davis, care a fost numit Director Executiv al entității combinate Danone lactate și Alpro se vor uni fortele cu Danone, cu scopul de a extinde afacerile din întreaga lume.

 

”Sunt încântat că am finalizat achiziționarea de WhiteWave”, a declarat Emmanuel Faber, CEO al Danone, care a adăugat:

 

”Danone și WhiteWave sunt combinația perfectă pentru a îndrepta la nivel mondial consumatorii spre o alimentație mai sănătoasă, pe fondul unor afaceri durabile”.

ARC: Exporturile dictează prețul cărnii de porc
Autor: meatmilk  /   luni, 3 aprilie 2017

Asociația Română a Cărnii informează că începând cu luna aprilie prețul cărnii de porc va crește în medie cu 15%-30%.   Comparativ cu ultimii doi ani, în trimestrul I 2017, prețul mediu de achiziție pentru carcasa de porc a fost cu 26% mai mare faţă de 2016 și cu 12%  mai mare față de 2015.   Dacă ne...

România reia exportul de ovine și bovine către Israel
Autor: meatmilk  /   miercuri, 29 martie 2017

(Comunicat) Începând cu data de 28 martie, România a reluat exportul de ovine și bovine către Israel. ANSVSA a fost informată oficial, astăzi, de autoritățile israeliene despre ridicarea restricțiilor pentru exportul de ovine și bovine din țara noastră.   Această decizie este urmarea măsurilor ferme întreprinse rapid de...