Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Danone lansează campania și sloganul ”One Planet, One Health”

Autor: Nora Marinmiercuri, 5 iulie, 2017

Concomitent cu o nouă campanie publicitară, Danone va lansa o nouă semnătură de companie, care reflectă viziunea sa asupra faptului că sănătatea umană este legată și interdependentă de sănătatea planetei.

 

”One Planet, One Health” este un apel adresat tuturor consumatorilor și tuturor celor care au o miză în alimentație pentru a se alătura ”revoluției alimentației”, o mișcare care urmărește să încurajeze adoptarea unor obiceiuri alimentare și de băut mai sănătoase și mai durabile.

 

Sigla revizuită și noul slogan, ”One Planet, One Health” exprimă ambiția de a reconecta oamenii cu alimentele pe care le mănâncă.

 

Treceți la modele noi!

 

Danone a declarat că toate companiile globale de alimentație și comerț cu amănuntul pot juca un rol important prin transformarea modelelor lor de afaceri, trecerea de la sistemele alimentare standardizate la noile modele bazate pe dietele locale și prin utilizarea modelelor locale de aprovizionare, adresând apelul: Treceți la modele noi!

 

Emmanuel Faber, CEO Danone, a spus, citat de Dairy Reporter, că Danone crede că, de fiecare dată când mâncăm și bem, putem să votăm pentru lumea pe care o dorim.

 

”Considerăm angajamentul drept o transformare radicală a activităților noastre, de a fi mai prezenți local, ecologic, incluziv și transparent ca cerință fundamentală pentru atingerea obiectivului nostru de creștere profitabilă, puternică și durabilă” a completat Faber.

 

Noua identitate a companiei va fi lansată în 7 iulie 2017 și va începe să fie aprobată de mărcile Danone, începând din 2018, pe mărcile Dannon, Oikos, Silk, Horizon Organic, International Delight și Wallaby.

China investighează importurile de carnea de porc din Danemarca
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 12 iulie 2017

Preocupările legate de integritatea lanțului rece și siguranța alimentară în sectorul importului de carne au apărut în China, unde autoritățile urmăresc originea transporturilor de carne de porc daneză, găsită într-o haldă de oraș.   Mai precis, Oficiul Administrației Generale Superioare de Supraveghere a Calității,...

Rusia va ataca în forță piața mondială a cărnii de porc
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 6 iulie 2017

Industria cărnii de porc din Rusia susține că producția sa internă este în plină expansiune și poate atinge 4,2 milioane de tone în acest an, de la 3,5 milioane de tone în 2016. Dacă aceste previziuni sunt îndeplinite, 2017 ar fi cel mai puternic an pentru producția de carne de porc din Rusia, din ultimii 25 de ani.   Un...