Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danone lansează campania și sloganul ”One Planet, One Health”

Autor: Nora Marinmiercuri, 5 iulie, 2017

Concomitent cu o nouă campanie publicitară, Danone va lansa o nouă semnătură de companie, care reflectă viziunea sa asupra faptului că sănătatea umană este legată și interdependentă de sănătatea planetei.

 

”One Planet, One Health” este un apel adresat tuturor consumatorilor și tuturor celor care au o miză în alimentație pentru a se alătura ”revoluției alimentației”, o mișcare care urmărește să încurajeze adoptarea unor obiceiuri alimentare și de băut mai sănătoase și mai durabile.

 

Sigla revizuită și noul slogan, ”One Planet, One Health” exprimă ambiția de a reconecta oamenii cu alimentele pe care le mănâncă.

 

Treceți la modele noi!

 

Danone a declarat că toate companiile globale de alimentație și comerț cu amănuntul pot juca un rol important prin transformarea modelelor lor de afaceri, trecerea de la sistemele alimentare standardizate la noile modele bazate pe dietele locale și prin utilizarea modelelor locale de aprovizionare, adresând apelul: Treceți la modele noi!

 

Emmanuel Faber, CEO Danone, a spus, citat de Dairy Reporter, că Danone crede că, de fiecare dată când mâncăm și bem, putem să votăm pentru lumea pe care o dorim.

 

”Considerăm angajamentul drept o transformare radicală a activităților noastre, de a fi mai prezenți local, ecologic, incluziv și transparent ca cerință fundamentală pentru atingerea obiectivului nostru de creștere profitabilă, puternică și durabilă” a completat Faber.

 

Noua identitate a companiei va fi lansată în 7 iulie 2017 și va începe să fie aprobată de mărcile Danone, începând din 2018, pe mărcile Dannon, Oikos, Silk, Horizon Organic, International Delight și Wallaby.

Produsele Doripesco s-au bucurat de aprecieri unanime la Anuga
Autor: Ursachi Veronica  /   joi, 12 octombrie 2017

La actuala ediție a târgului Anuga, produsele companiei brașovene Doripesco s-au bucurat de aprecieri unanime, reprezentanții firmei având numeroase contacte de afaceri care se vor concretiza în viitoare contracte de export.   Referitor la participarea firmei la eveniment, doamna Ruxandra Coc, Director de Dezvoltare Doripesco, a...

Participând la Anuga, compania Marcel dorește un plus de imagine
Autor: meatmilk  /   joi, 12 octombrie 2017

Prezentă pentru a treia oară la Anuga, compania Marcel a participat în acest an prin eforturi proprii, expunând produse traditionale ramanesti, produse regionale, internationale, specialăți italienești, da rși conserve de legume traditional romanesti.   Special pentru revista Meat.Milk., domnul Marcel Iacob-Președintele...