Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Danone lansează campania și sloganul ”One Planet, One Health”

Autor: Nora Marinmiercuri, 5 iulie, 2017

Concomitent cu o nouă campanie publicitară, Danone va lansa o nouă semnătură de companie, care reflectă viziunea sa asupra faptului că sănătatea umană este legată și interdependentă de sănătatea planetei.

 

”One Planet, One Health” este un apel adresat tuturor consumatorilor și tuturor celor care au o miză în alimentație pentru a se alătura ”revoluției alimentației”, o mișcare care urmărește să încurajeze adoptarea unor obiceiuri alimentare și de băut mai sănătoase și mai durabile.

 

Sigla revizuită și noul slogan, ”One Planet, One Health” exprimă ambiția de a reconecta oamenii cu alimentele pe care le mănâncă.

 

Treceți la modele noi!

 

Danone a declarat că toate companiile globale de alimentație și comerț cu amănuntul pot juca un rol important prin transformarea modelelor lor de afaceri, trecerea de la sistemele alimentare standardizate la noile modele bazate pe dietele locale și prin utilizarea modelelor locale de aprovizionare, adresând apelul: Treceți la modele noi!

 

Emmanuel Faber, CEO Danone, a spus, citat de Dairy Reporter, că Danone crede că, de fiecare dată când mâncăm și bem, putem să votăm pentru lumea pe care o dorim.

 

”Considerăm angajamentul drept o transformare radicală a activităților noastre, de a fi mai prezenți local, ecologic, incluziv și transparent ca cerință fundamentală pentru atingerea obiectivului nostru de creștere profitabilă, puternică și durabilă” a completat Faber.

 

Noua identitate a companiei va fi lansată în 7 iulie 2017 și va începe să fie aprobată de mărcile Danone, începând din 2018, pe mărcile Dannon, Oikos, Silk, Horizon Organic, International Delight și Wallaby.

În 2017, Rusia și-a mărit exporturile de carne cu 70 %
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Rusia a exportat 247,300 tone de carne în 2017, în creștere cu 70% față de anul 2016, a raportat serviciul veterinar de stat Rosselkhoznadzor, citat de Novosti.   O parte din această creștere a fost obținută datorită numărului tot mai mare de țări care permit importul de carne rusă în ultimul an. Potrivit informațiilor...

Rusia va construi un complex de creștere a porcilor la granița cu China și Coreea de Nord
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

Grupul de Companii Rusagro, unul dintre cei mai mari producători de carne și agricultori din Rusia, va construi un uriaș centru de producție a cărnii de porc și de pasăre, la granița Rusiei cu China și Coreea de Nord, în vederea măririi exporturilor în Orientul Îndepărtat, informează Global Meat News.   Potrivit Rusagro,...