Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dashwar propune un nou echipament de sacrificare a păsărilor

Autor: Meat MIlkjoi, 17 aprilie, 2014

Tehnologii de la Dashwar-India, propun un nou echipament de sacrificare industrială a păsărilor, pe linia de abatorizare. Echipamentul se caracterizează prin siguranță în utilizare și mare productivitate, respecând inclusiv cerințele EU, informează Meat & Poultry.

Post operațional de sacrificare de foarte mare productivitate, este prevăzut cu un număr de 8, până la 24 de conuri, sacrificarea efectuându-se cu ajutorul unor discuri rotative. Echipamentul poate asigura sacrificarea a 500, până la 2000 de păsări pe zi.

Killing machine este confecționată din oțel inoxidabil. Prin designul optimizat, curățarea acesteia se poate efectua foarte lejer. Totodată, schimbarea discurilor rotative se efectuează ușor, prin simpla ridicare a unui capac și acționând sistemul de siguranță.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...