Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

David Eugen Popescu este noul Director General la APDRP

Autor: Meat MIlkmiercuri, 5 februarie, 2014

David Eugen Popescu este noul director general al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurala şi Pescuit (APDRP), începând cu data de 30 ianuarie 2014, după ce a fost numit prin Ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, informează un comunicat de presă al agenţiei.

Numirea survine ca urmare a numiri fostului Director General al APDRP, George TURTOI, în funcţia de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Potrivit APDRP, David Eugen Popescu este angajat al instituţiei din anul 2009 şi a ocupat până în ianuarie 2014 funcţia de Director General Adjunct Plăţi.

„Experienţa în managementul fondurilor europene dobândită atât în cadrul Agenţiei, cât şi în afara ei, mă face să îmi dau seama de importanţa responsabilităţii asumate odată cu preluarea acestei funcţii. Cunosc echipa şi potenţialul APDRP şi ştiu că împreună, ca şi până acum, vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele – absorbție integrală şi corectă a fondurilor nerambursabile pentru agricultură şi dezvoltare rurală”, a menţionat David Eugen POPESCU, Directorul General APDRP.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...