Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De 1 iunie, magazinele Profi s-au transformat în „Livezi cu desene”

Autor: Meat MIlkjoi, 2 iunie, 2016

Azi, toate cele 401 de magazine Profi din țară s-au transformat în astfel de livezi. Copiii care au adus câte un desen, au primit câte o pungă de felul celor pe care le vedeți în imagini, care conținea cel putin un fruct, căci Profi încurajează hrana sănătoasă, iar desenele au fost expuse într-o expoziție care va rămâne la loc vizibil timp de câteva zile.

 

Unele magazine s-au străduit mai mult decât altele și au făcut programe suplimentare, ca de exemplul cel din Turceni. Colegii de aici au cumparat diferite instrumente folositoare copiilor astfel încât să poată face câte un desen direct in magazin(dar nu numai), au inchiriat mese si scaune de la o scoala din apropiere pentru a realiza un spatiu de joc si de desenat, special pentru copii; au conceput diferite desene  in magazin și le-au expus la loc vizibil pentru ca să fie cât mai atractive atât pentru copiii din Turceni, cât și pentru obișnuiții clienți ai magazinului; au angajat pentru 6 ore două ”zâne” (numite de copii zânele Profi); au pregătit in magazin un joc numit „ajută-l pe măgăruș”, iar fiecare copil care participa primea o acadea „fantomiță”, prelucrată și personalizată de magazin.

 

La fiecare oră, în intervalul 11:00-15:00, s-a tinut o tombolă cu premii pentru copiii participanți, premii care constau în ouă kinder, praline Milka sau un super erou. Mai mult decât atât, angajații magazinului au realizat 30 legitimatii personalizate pentru un grup de prichindei care au pregatit o miniserbare.

 

În același timp, toți copiii care aduceau o jucărie puteau pleca acasă cu o alta, adusă de un alt copil, în cadrul “Bursei jucăriilor.”

cats

Studiu: Spațiile publicitare din restaurante, valoroase pentru marketing
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 iunie 2018

(Comunicat) Proprietarii lanțurilor mici de restaurante și cei independenți au avut întotdeauna un rol divers în desfășurarea zilnică a propriilor afaceri, începând de la bucătar șef și până la director operațional, în gestionarea operațiunilor zilnice ale restaurantului. Astăzi, aceștia se confruntă cu încă o provocare:...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...