Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De ce a interzis rusia importul de carne din statelor unite

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Federatia Rusa a interzis Statelor Unite sa mai livreze in Rusia carne de porc si de vita care contine ractopamina, agent folosit in zootehnie pentru cresterea masei musculare la animale si care se reflecta negativ asupra sanatatii consumatorilor, informeaza Recolta.eu.

Rusia a facut concesii majore cu privire la accesul pe piata sa a carnii de porc americane, ca parte a negocierilor sale de aderare la OMC, incluzand aici si diminuari mai mari de tarife la importurile de muschi de vita si taxe mai mici la cele de carcasa de porc.

Decizia de blocare a importurilor de carne din SUA pare sa aiba, mai degraba, legatura cu votarea in Congresul american a Magnitki Act”, o masura vizand oficialii rusi implicati in moartea scandaloasa a unui avocat intr-o inchisoare din Moscova.

Desi autoritatile sanitare ruse nu au vazut nici un inconvenient pana acum ca pe piata sa existe carne cu ractopamina, acestea au schimbat brusc registrul la cateva ore dupa ce Congresul american a votat Magnitki Act”, dupa numele avocatului decedat intr-o inchisoare din Rusia, o sanctiune in numele drepturilor omului, contra Moscovei.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...