Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De ce a interzis rusia importul de carne din statelor unite

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Federatia Rusa a interzis Statelor Unite sa mai livreze in Rusia carne de porc si de vita care contine ractopamina, agent folosit in zootehnie pentru cresterea masei musculare la animale si care se reflecta negativ asupra sanatatii consumatorilor, informeaza Recolta.eu.

Rusia a facut concesii majore cu privire la accesul pe piata sa a carnii de porc americane, ca parte a negocierilor sale de aderare la OMC, incluzand aici si diminuari mai mari de tarife la importurile de muschi de vita si taxe mai mici la cele de carcasa de porc.

Decizia de blocare a importurilor de carne din SUA pare sa aiba, mai degraba, legatura cu votarea in Congresul american a Magnitki Act”, o masura vizand oficialii rusi implicati in moartea scandaloasa a unui avocat intr-o inchisoare din Moscova.

Desi autoritatile sanitare ruse nu au vazut nici un inconvenient pana acum ca pe piata sa existe carne cu ractopamina, acestea au schimbat brusc registrul la cateva ore dupa ce Congresul american a votat Magnitki Act”, dupa numele avocatului decedat intr-o inchisoare din Rusia, o sanctiune in numele drepturilor omului, contra Moscovei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...