Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De Centenar, Agricola a lansat o ediție limitată de produse crud-uscate

Autor: meatmilkluni, 26 noiembrie, 2018

(Comunicat) Compania SALBAC, parte a Grupului AGRICOLA oferă, cu ocazia Centenarului, o ediție limitată a trei dintre cele mai apreciate produse crud-uscate din portofoliul său: Salamul de Sibiu AGRICOLA, liderul incontestabil al pieței salamurilor crud-uscate din România, pe care consumatorii îl vor putea găsi în această perioadă și în ediție de colecție, cu vinars și vin roșu, Salamul Exclusiv, o specialitate cu arome mediteraneene naturale îmbrăcată într-un strat de mucegai nobil și Cârnăciorii Salbac, un produs crud-uscat afumat în lemn de esență tare, într-o formă inedită.

 

Toate cele trei produse sunt ambalate într-ocutie cartonată premium, de culoare neagră, cu gravaj de culoare bronz și pot fi găsite în toate conturile internaționale, printre care Selgros, Cora, Auchan și Kaufland.

 

„Ne dorim ca prin aceste sortimente prezentate în ediție specială să ne arătăm respectul profund pentru valorile românești, să aducem în discuție moștenirea istorică a companiei noastre și săpunem pe mesele festive ale consumatorilor noștri trei specialități de o calitate superioară, deosebite prin gust, ingrediente alese și măiestrie de preparare”, a declarat Grigore Horoi, președintele Grupului AGRICOLA.

 

În primele nouă luni ale acestui an, cifra de afaceri a companiei SALBAC a crescut cu 8%, ajungând la 98,728 mil. lei, vânzările la categoria salamuri crud-uscate înregistrând și ele o creștere de 9% în valoare, respective 7,32% în volum.

 

Salamul de Sibiu AGRICOLA înglobează în sine tradiția neatinsă de vremuri, măiestria echipei de specialiști, recunoașterea consumatorilor prin cota de piață de peste 50% pe care și-o consolidează an de an, dar și validarea excelenței prin premiile internaționale – 2 stele de aur – obținute în ultimii ani din partea Institutului de Calitate a Gustului iTQi de la Bruxelles, medaliile primite pentru calitate de Monde Selection și statutul de furnizor al Casei Regale a României.

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...