Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De mosi, bucurestenii vor avea berbecuti la protap

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza AmosNews, la Targul Mosilor care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani in Parcul National, bucurestenii se vor desfata cu produse traditionale romanesti si internationale, preparate din carne, berbecuti la protap.

Sub sloganul „Hai la Mosi, la Mosi, la Mosi” evenimentul se va incheia in data de 14 iunie a.c. iar scopul este acela de a reuni cei mai buni bucatari, mestesugari si artizani.

Vizitatorii targului vor avea ocazia sa manance din bunatatile care vor fi gatite, dar si sa cumpere diverse suveniruri, cadouri, decoratiuni, obiecte de sticlarie, vid, tuica etc.

Primaria Sectorului 2, care se numara printer organizatori, sustine ca preturile vor fi „de producator”.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...