Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De mosi, bucurestenii vor avea berbecuti la protap

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza AmosNews, la Targul Mosilor care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani in Parcul National, bucurestenii se vor desfata cu produse traditionale romanesti si internationale, preparate din carne, berbecuti la protap.

Sub sloganul „Hai la Mosi, la Mosi, la Mosi” evenimentul se va incheia in data de 14 iunie a.c. iar scopul este acela de a reuni cei mai buni bucatari, mestesugari si artizani.

Vizitatorii targului vor avea ocazia sa manance din bunatatile care vor fi gatite, dar si sa cumpere diverse suveniruri, cadouri, decoratiuni, obiecte de sticlarie, vid, tuica etc.

Primaria Sectorului 2, care se numara printer organizatori, sustine ca preturile vor fi „de producator”.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...