Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De mosi, bucurestenii vor avea berbecuti la protap

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza AmosNews, la Targul Mosilor care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani in Parcul National, bucurestenii se vor desfata cu produse traditionale romanesti si internationale, preparate din carne, berbecuti la protap.

Sub sloganul „Hai la Mosi, la Mosi, la Mosi” evenimentul se va incheia in data de 14 iunie a.c. iar scopul este acela de a reuni cei mai buni bucatari, mestesugari si artizani.

Vizitatorii targului vor avea ocazia sa manance din bunatatile care vor fi gatite, dar si sa cumpere diverse suveniruri, cadouri, decoratiuni, obiecte de sticlarie, vid, tuica etc.

Primaria Sectorului 2, care se numara printer organizatori, sustine ca preturile vor fi „de producator”.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...