Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De silva lanseaza in romania produsele din peste king oscar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, De Silva a lansat o promotie speciala, in perioada 1 noiembrie 2011 – 31 martie 2012, pentru brandul de produse King Oscar, sub care distribuie pe piata romaneasca produse din peste si fructe de mare.

Astfel, prin trimiterea prin SMS a codului unic de pe spatele stickerelor promotionale la numarul 1814, cumparatorii pot castiga o excursie de doua persoane in Norvegia sau sute de alte premii, precum aparate foto, seturi de picnic, scaune de pescuit, carti de dieta, cantare de baie si produse King Oscar.

Conservele King Oscar sunt prezente in Romania prin intermediul importatorului De Silva, in portofoliul caruia se regaseste o gama larga de produse: Storck, Ritter Sport, Haribo, Schwartau, Maille etc.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...