Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De silva lanseaza in romania produsele din peste king oscar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, De Silva a lansat o promotie speciala, in perioada 1 noiembrie 2011 – 31 martie 2012, pentru brandul de produse King Oscar, sub care distribuie pe piata romaneasca produse din peste si fructe de mare.

Astfel, prin trimiterea prin SMS a codului unic de pe spatele stickerelor promotionale la numarul 1814, cumparatorii pot castiga o excursie de doua persoane in Norvegia sau sute de alte premii, precum aparate foto, seturi de picnic, scaune de pescuit, carti de dieta, cantare de baie si produse King Oscar.

Conservele King Oscar sunt prezente in Romania prin intermediul importatorului De Silva, in portofoliul caruia se regaseste o gama larga de produse: Storck, Ritter Sport, Haribo, Schwartau, Maille etc.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...