Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

De silva lanseaza in romania produsele din peste king oscar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, De Silva a lansat o promotie speciala, in perioada 1 noiembrie 2011 – 31 martie 2012, pentru brandul de produse King Oscar, sub care distribuie pe piata romaneasca produse din peste si fructe de mare.

Astfel, prin trimiterea prin SMS a codului unic de pe spatele stickerelor promotionale la numarul 1814, cumparatorii pot castiga o excursie de doua persoane in Norvegia sau sute de alte premii, precum aparate foto, seturi de picnic, scaune de pescuit, carti de dieta, cantare de baie si produse King Oscar.

Conservele King Oscar sunt prezente in Romania prin intermediul importatorului De Silva, in portofoliul caruia se regaseste o gama larga de produse: Storck, Ritter Sport, Haribo, Schwartau, Maille etc.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...