Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De unde provine carnea de la kfc romania?

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Capital informeaza ca la un eveniment organizat de KFC Romania in cinstea deciziei de a pastra sandvisul Brazer in meniul permanent, reprezentantii lantului de restaurante si-au declarat intentia de a inaugura mai multe spatii de tip drive-through si de a aduce noi produse in meniul romanesc.

In prezent, KFC Romania are trei restaurante drive-through in tara, urmand sa inaugureze pana la sfarsitul anului inca un astfel de spatiu in capitala, mai precis in zona Baneasa.

Cele mai vandute produse din gama KFC in Romania sunt asa numitele „crispy strips” si aripioarele picante. Reprezentantii lantului anunta ca meniul romanesc se va mari, odata cu lansarea unui nou produs pe baza de pui prajit.

KFC Romania are in prezent o cota de piata de 15% din categorie in tara noastra si se pozitioneaza pe primul loc in Europa la nivel de produse pe baza de carne de pui.
Cele mai profitabile restaurante KFC din capitala sunt, in aceasta ordine, cel din AFI Palace Cotroceni, cel din Piata Unirii si cel din Romana. Dintre acestea, restaurantul din Piata Romana este cel mai longeviv.

KFC Romania face aprovizionari zilnic, iar furnizorii sunt in mare parte romani. Agricola Buzau, de pilda, este unul dintre furnizorii mari nominalizati de reprezentantii lantului de fast-fooduri.

Intrebati de unde provine celebrul sos Glenn, preferatul romanilor din gama de sosuri, cei de la KFC Romania au declarat ca acesta se comercializeaza numai la noi in tara si ca este realizat in Romania, fara a oferi nume si alte detalii.

YAM are o divizie internationala pentru dezvoltarea de noi produse, iar in fiecare tara in care compania este prezenta exista replici ale acestei divizii, care lucreaza la imbogatirea si personalizarea meniului.

KFC Romania, de exemplu, a realizat sandvisurile Booster si Hot Booster, care anul viitor vor fi preluate de restaurantele din centrul si estul Europei.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...