Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De ziua ei, america anunta inmultirea porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui anunt facut de Departamentul Federal pentru Agricultura si preluat de pig333.com, la 1 iunie 2011, numarul porcilor a fost de 65 de milioane de capete, cu 1 % mai multi decat la 31 decembrie 2010.

Recensamantul efectuat in aceasta perioada a stabilit ca in Statele Unite, numarul porcilor reproducatori era la aceeasi data de 5, 8 milioane de capete.

Cu toate acestea, numarul scroafelor gestante a fost de doar 2, 88 milioane de capte, cu 2 % mai mic decat in 2010 si cu 5 % mai mic decat in 2009.(I.S.)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...