Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De ziua ei, america anunta inmultirea porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui anunt facut de Departamentul Federal pentru Agricultura si preluat de pig333.com, la 1 iunie 2011, numarul porcilor a fost de 65 de milioane de capete, cu 1 % mai multi decat la 31 decembrie 2010.

Recensamantul efectuat in aceasta perioada a stabilit ca in Statele Unite, numarul porcilor reproducatori era la aceeasi data de 5, 8 milioane de capete.

Cu toate acestea, numarul scroafelor gestante a fost de doar 2, 88 milioane de capte, cu 2 % mai mic decat in 2010 si cu 5 % mai mic decat in 2009.(I.S.)

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...