Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

De ziua ei, america anunta inmultirea porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui anunt facut de Departamentul Federal pentru Agricultura si preluat de pig333.com, la 1 iunie 2011, numarul porcilor a fost de 65 de milioane de capete, cu 1 % mai multi decat la 31 decembrie 2010.

Recensamantul efectuat in aceasta perioada a stabilit ca in Statele Unite, numarul porcilor reproducatori era la aceeasi data de 5, 8 milioane de capete.

Cu toate acestea, numarul scroafelor gestante a fost de doar 2, 88 milioane de capte, cu 2 % mai mic decat in 2010 si cu 5 % mai mic decat in 2009.(I.S.)

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...