Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Depozit de mere – fabrica de sucuri naturale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

MARCO & ALEX – companie cu indelungata experienta in domeniul instalatiilor frigorifice industriale si comerciale a finalizat depozitul de mere din Judetul Hunedoara localitatea Bacia.

Proiectul realizat prin programul de fonduri europene FEADR cuprinde 4 depozite la cheie de pastrare mere. Depozitele sunt echipate cu instalatii frigorifice ce asigura o temperatura de pastrare de 1-3 garde Celsius si cu un sistem automat de control si mentinere a umiditatii constante. Constructia este relizata de la zero, panourile, usile frigorifice si toate accesoriile de sanitarizare sunt exclusiv pentru industria alimentara. Respectand toate rigorile impuse de HACCP depozitele pot stoca aproximativ 80 t de mere pe o perioada de 6-8 luni in conditii de maxima securitate de temperatura si umiditate.

„Ma bucur ca am reusit sa duc la bun sfarsit acest proiect si am avut placerea sa colaborez cu firme romanesti extrem de profesioniste si serioase” – a declarat d-ul Barbu Daniel administratorul companiei de sucuri naturale BARBU PROD SRL.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...