Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Depozit frigorific de 5 stele: Duke Logistics

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Group Millenium 2000 s-a infiintat in anul 1999, cu obiectul de activitate servicii hoteliere, avand in proprietate hotelul Duke, din Piata Romana, Bucuresti. Dorind dezvoltarea si completarea activitatii, compania a initiat, incepand cu anul 2008, un proiect la finele caruia si-a putut diversifica gama de servicii. Astfel Group Millenium 2000 a finalizat, in 2010, un depozit frigorific modern, cu o capacitate de peste 6.000 de tone, pe o suprafata desfasurata de 5.620 mp, care respecta standardele europene atat din punct de vedere al solutiilor tehnologice, cat si al conditiilor igienico-sanitare si de protectie a mediului.

Depozitul frigorific Duke Logistics beneficiaza de o tehnologie avansata pentru pastrarea in conditii optime a produselor congelate si refrigerate. Aflat langa Bucuresti, in Popesti-Leordeni (deschidere la DN4, la numai 500 m de centura capitalei), depozitul este amplasat pe un teren cu o suprafata de 3 ha. Produsele, asezate pe paleti, sunt depozitate pe rafturi de otel, cu o inaltime de 9 m, repartizate pe 6 niveluri.

Dintre serviciile oferite, care pot acoperi o gama larga de cerinte, enumeram:
• un program de gestiune computerizata, care permite prezentarea stocurilor de marfa in timp real;
• servicii profesionale de depozitare, manipulare, picking, cross-docking si cantarire paleti la receptie si livrare;
• acces in orice moment la diagrama de temperatura pentru marfurile depozitate;
• asistenta sanitar-veterinara;
• spatii de birouri si parcare pentru clienti;

Dotari

Depozitul dispune de 7 camere frigorifice cu diferite capacitati de stocare, insumand 6.500 de tone, a caror constructie este bazata pe un sistem inovativ si economic, cu panouri termoizolante si rezistente la foc tip Brucha-paneel (Austria), necesarul de frig fiind asigurat de o instalatie de ultima generatie, ce are la baza fiabilitatea componentelor Johnson Controls (Danemarca).

Incarcarea si descarcarea marfurilor se poate face prin cele 11 terminale deservite de utilaje performante si personal calificat. Cantarirea marfurilor se face si la receptie si livrare.

In plus, Duke Logistics mai ofera servicii profesionale de picking si cross-docking, acces in orice moment la diagrama de temperatura pentru marfurile depozitate, un program de gestiune computerizata care permite prezentarea situatiei stocurilor de marfa in timp real si chiar asistenta sanitar-veterinara. De asemenea, Duke Logistics ofera clientilor spatii pentru birouri, acces la servicii de date si voce si spatii de parcare.

Depozitul este construit conform normelor europene din domeniu, beneficiind de o tehnologie avansata pentru pastrarea in conditii optime a produselor congelate sau refrigerate:
• Depozitarea produselor congelate sau refrigerate la o temperatura controlata, cuprinsa intre 0 grade si 22 de grade, in cele 7 celule ce au o capacitate intre 122 si 344 paleti pe nivel.
• Manipulare, incarcare / descarcare, picking si cross-docking prin cele 11 porti sectionate cu obturator care asigura mentinerea lantului frigorific de la masini la depozit.
• Cantarirea paletilor cu marfa cu cantare electronice.
• Manipularea paletilor cu marfa cu electrostivuitoare dotate cu terminale digitale.
• Monitorizarea paletilor printr-un sistem de gestiune complex, care ofera si asigurarea inventarierii marfurilor in timp real.
• Asigurarea avizului sanitar-veterinar pentru marfurile depozitate.
• Emiterea documentelor de depozitare si a diverselor rapoarte de gestiune.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

ROCA face a doua sa investiție și cumpără Frigotehnica
Autor: meatmilk  /   luni, 14 mai 2018

(Comunicat) ROCA, prima platformă de investiții și management destinată companiilor românești,în a doua sa tranzacție, apreluatacțiunile Frigotehnica S.A., lider național în industria frigului comercial și industrial și cu recunoaștere europeană în piața soluțiilor de refrigerare.   Cu o tradiție de 70 de ani în...