Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Detectamet UK, are un nou director de vânzări

Autor: meatmilkvineri, 18 ianuarie, 2019

(Comunicat) Creșterea exponențială și extinderea au determinat Detectamet să numească un nou director de vânzări, în persoana domnului Chris Lund.

 

„Chris are o experiență de cincisprezece ani în vânzarea echipamentului pentru servicii alimentare, colaborând îndeaproape cu distribuitorii, pentru a dezvolta vânzări pentru produse în Marea Britanie și în alte țări”, spune Helen Morrison, directorul executiv al Grupului Detectamet.

 

„Pe măsură ce vom continua să ne extindem, rolul lui Chris se va concentra pe creșterea cotei noastre de piață în Marea Britanie și Europa. Cu o experiență considerabilă în industria alimentară, știm că Chris va reuși să atingă terenul”.

 

Pozițiile anterioare ale lui Chris în calitate de manager de conturi regionale, manager de catering și manager de vânzări la export, includ lucrul cu echipele de vânzări ale distribuitorilor pentru a spori vânzările, a dezvolta vânzări de utilizatori finali și de a crea un canal de distribuție complet nou în Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat.

 

Detectamet a fost înființată în 2003 și este principalul producător de produse metalice detectabile și produse vizibile cu raze X pentru siguranța alimentelor și industria farmaceutică.

Produse românești cu certificare europeană, savurate la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 februarie 2019

(Comunicat MADR) În seara de 28 ianuarie 2019, la sediul Reprezentanței Permanente a României la Bruxelles, a fost organizată o expoziție cu produse agroalimentare reprezentative din țara noastră, înregistrate și certificate pe scheme de calitate europene, dar și naționale.   O parte din produsele agroalimentare au fost...

De frica PPA, Danemarca ridică un gard la granița cu Germania!
Autor: Nora Marin  /   vineri, 1 februarie 2019

Ministerul Mediului și al Alimentelor din Danemarca a început construirea unui gard de 70 de kilometri în Padborg, pentru a combate amenințarea cu pestă porcină africană (ASF) din Germania.   Cu termen de finalizare până în toamna anului 2019, construcția va avea o înălțime de 1,5 metri și se va extinde la 50 cm subteran,...