Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Detectamet UK, are un nou director de vânzări

Autor: meatmilkvineri, 18 ianuarie, 2019

(Comunicat) Creșterea exponențială și extinderea au determinat Detectamet să numească un nou director de vânzări, în persoana domnului Chris Lund.

 

„Chris are o experiență de cincisprezece ani în vânzarea echipamentului pentru servicii alimentare, colaborând îndeaproape cu distribuitorii, pentru a dezvolta vânzări pentru produse în Marea Britanie și în alte țări”, spune Helen Morrison, directorul executiv al Grupului Detectamet.

 

„Pe măsură ce vom continua să ne extindem, rolul lui Chris se va concentra pe creșterea cotei noastre de piață în Marea Britanie și Europa. Cu o experiență considerabilă în industria alimentară, știm că Chris va reuși să atingă terenul”.

 

Pozițiile anterioare ale lui Chris în calitate de manager de conturi regionale, manager de catering și manager de vânzări la export, includ lucrul cu echipele de vânzări ale distribuitorilor pentru a spori vânzările, a dezvolta vânzări de utilizatori finali și de a crea un canal de distribuție complet nou în Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat.

 

Detectamet a fost înființată în 2003 și este principalul producător de produse metalice detectabile și produse vizibile cu raze X pentru siguranța alimentelor și industria farmaceutică.

În colaborare cu Microsoft, Tetra Pak a conceput fabrica viitorului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 4 aprilie 2019

Tetra Pak a colaborat cu Microsoft, ABB, SAP și Elettric80 pentru a digitiza producția de lactate, aceasta urmând a fi dezvăluită la evenimentul "Factory of the Future", de la Hannover Messe 2019.   Compania declară că dorește să ofere un sprijin mai mare clienților săi în era digitală, unde tehnologia digitală...

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în...