Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Detectamet UK, are un nou director de vânzări

Autor: meatmilkvineri, 18 ianuarie, 2019

(Comunicat) Creșterea exponențială și extinderea au determinat Detectamet să numească un nou director de vânzări, în persoana domnului Chris Lund.

 

„Chris are o experiență de cincisprezece ani în vânzarea echipamentului pentru servicii alimentare, colaborând îndeaproape cu distribuitorii, pentru a dezvolta vânzări pentru produse în Marea Britanie și în alte țări”, spune Helen Morrison, directorul executiv al Grupului Detectamet.

 

„Pe măsură ce vom continua să ne extindem, rolul lui Chris se va concentra pe creșterea cotei noastre de piață în Marea Britanie și Europa. Cu o experiență considerabilă în industria alimentară, știm că Chris va reuși să atingă terenul”.

 

Pozițiile anterioare ale lui Chris în calitate de manager de conturi regionale, manager de catering și manager de vânzări la export, includ lucrul cu echipele de vânzări ale distribuitorilor pentru a spori vânzările, a dezvolta vânzări de utilizatori finali și de a crea un canal de distribuție complet nou în Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat.

 

Detectamet a fost înființată în 2003 și este principalul producător de produse metalice detectabile și produse vizibile cu raze X pentru siguranța alimentelor și industria farmaceutică.

Standardele analitice IDF/ISO, ale lactatelor, puse în discuție la Praga
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 11 iulie 2019

Săptămâna trecută, la Praga, a avut loc un eveniment internațional la care au participat peste 130 de specialiști din 22 de țări și care au pus în discuție standardele analitice IDF/ISO, referitoare la lapte și lactate.   La eveniment au participat, de asemeni, reprezentanți ai companiilor de dezvoltare a standardelor, cum...

În 2019, World Cheese Awards vor fi acordate la Bergamo
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Gala premiilor World Cheese Awards va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, în Italia, ca parte a festivalului de brânzeturi FORME, din Bergamo, care se va desfășura în perioada 17-20 octombrie 2019.   Pînă atunci, începând de luni, 22 iulie, Guild of Fine Food, în calitate de organizatori, cheamă producătorii de nivel mondial...