Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Deva – evaziune fiscala cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Judetean Hunedoara, inspector principal Bogdan Nitu, se arata ca administratorul si contabilul unei societati comerciale din Deva s-au ales cu dosar penal si sunt cercetati de oamenii legii pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

In urma activitatilor desfasurate, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilit ca L. D., de 42 de ani si L.C., de 51 de ani (administrator si respectiv contabil al unei societati comerciale din Deva), in perioada septembrie – octombrie 2011, au efectuat achizitii intracomunitare cu carne congelata si refrigerata.

Acestia au inregistrat, in acea perioada, in evidenta contabila a societatii, operatiuni fictive pentru a disimula realitatea. Inspector principal IPJH Bogdan Nitu a subliniat ca, prin aceasta modalitate, s-au sustras de la plata taxelor si impozitelor datorate statului cu suma de peste 1.800.000 de lei. In cauza s-a intocmit dosarul penal, in care se efectueaza cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...