Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Deva – evaziune fiscala cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Judetean Hunedoara, inspector principal Bogdan Nitu, se arata ca administratorul si contabilul unei societati comerciale din Deva s-au ales cu dosar penal si sunt cercetati de oamenii legii pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

In urma activitatilor desfasurate, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilit ca L. D., de 42 de ani si L.C., de 51 de ani (administrator si respectiv contabil al unei societati comerciale din Deva), in perioada septembrie – octombrie 2011, au efectuat achizitii intracomunitare cu carne congelata si refrigerata.

Acestia au inregistrat, in acea perioada, in evidenta contabila a societatii, operatiuni fictive pentru a disimula realitatea. Inspector principal IPJH Bogdan Nitu a subliniat ca, prin aceasta modalitate, s-au sustras de la plata taxelor si impozitelor datorate statului cu suma de peste 1.800.000 de lei. In cauza s-a intocmit dosarul penal, in care se efectueaza cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. (TS)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...