Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Deva – evaziune fiscala cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Judetean Hunedoara, inspector principal Bogdan Nitu, se arata ca administratorul si contabilul unei societati comerciale din Deva s-au ales cu dosar penal si sunt cercetati de oamenii legii pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

In urma activitatilor desfasurate, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilit ca L. D., de 42 de ani si L.C., de 51 de ani (administrator si respectiv contabil al unei societati comerciale din Deva), in perioada septembrie – octombrie 2011, au efectuat achizitii intracomunitare cu carne congelata si refrigerata.

Acestia au inregistrat, in acea perioada, in evidenta contabila a societatii, operatiuni fictive pentru a disimula realitatea. Inspector principal IPJH Bogdan Nitu a subliniat ca, prin aceasta modalitate, s-au sustras de la plata taxelor si impozitelor datorate statului cu suma de peste 1.800.000 de lei. In cauza s-a intocmit dosarul penal, in care se efectueaza cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...