Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Deva – evaziune fiscala cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Judetean Hunedoara, inspector principal Bogdan Nitu, se arata ca administratorul si contabilul unei societati comerciale din Deva s-au ales cu dosar penal si sunt cercetati de oamenii legii pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

In urma activitatilor desfasurate, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilit ca L. D., de 42 de ani si L.C., de 51 de ani (administrator si respectiv contabil al unei societati comerciale din Deva), in perioada septembrie – octombrie 2011, au efectuat achizitii intracomunitare cu carne congelata si refrigerata.

Acestia au inregistrat, in acea perioada, in evidenta contabila a societatii, operatiuni fictive pentru a disimula realitatea. Inspector principal IPJH Bogdan Nitu a subliniat ca, prin aceasta modalitate, s-au sustras de la plata taxelor si impozitelor datorate statului cu suma de peste 1.800.000 de lei. In cauza s-a intocmit dosarul penal, in care se efectueaza cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...