Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Deville Technologies se impune cu noile echipamente de mărunțire a cărnii

Autor: Meat MIlkvineri, 25 iulie, 2014

Deosebit de importante în fabricarea produselor finite, în special a salamurilor, dar și a pregătirii cărnii în vederea obținerii emulsiilor și a pastelor de carne, echipamentele de mărunțire sunt de importanță majoră în fluxul tehnologic. Prezentăm câteva soluții ale companiei americane Deville Technologies, ca alternativă la ofertele europene sau chinezești, informează Meat & Poultry.

Echipament cu încărcare automată, FS-40 este optim pentru mărunțirea cărnii. Deosebit de versatil, datorită sistemului de reglare a sistemului de tăiere, FS-40 se pretează atât mărunțirii grosiere, cât și mărunțirii fine, având o productivitate de până la 3,5 tone pe oră. Datorită sistemului automat de încărcare, nu este necesară fragmentarea prealabilă a blocurilor de carne.

Echipamentul este furnizat în două variante: cu motor de 15 CP cu două viteze sau cu motor de 20 CP. Controlul procesului de mărunțire este controlat cu ajutorul unui computer pretabil la legarea ante și post-măcinare, în cadrul liniilor complet automatizate. Pot fi utilizate site cu diametrul ochiurilor de 2-50 mm.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...