Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Devro investește într-o fabrică în China

Autor: Meat MIlkmarți, 11 martie, 2014

Firma scoțiană producătoare de membrane din colagen, Devro va investi 50 de milioane de lire sterline într-o nouă fabrică lângă Shanghai, China, informează Global Meat News.

Compania care produce membrane digerabile pentru o gamă de produse alimentare, inclusiv salamuri, a modernizat complet o fabrică din Republica Cehă și continuă să-și extindă afacerile de producție în alte țări.

Lucrul la noua fabrică din Nantong este programat să înceapă în prima jumătate a lui 2014, cu promisiunea că va începe să producă în 2015.

Compania a ridicat cifra de afacere de pe piața de membrane digerabile din colagen la peste 650 milioane lire sterline, cu 7% pe parcursul anului 2013.

Steve Hannam, președintele Devro a declarat că firma sa a făcut un progres considerabil în 2013, în ciuda condițiilor dificile de comerț, reușind să modernizăm complet cea mai importantă fabrică a noastră din Republica Cehă și stabilind un program de investiții la fabrica din SUA.

Devro a raportat un profit brut de 37 milioane lire sterline pentru anul 2013, cu 4,5 % mai mic. Încasările totale au crescut cu 1% de la 241 milioane lire în 2012 la 242 milioane in 2013.

Scăderea în profitul operațional din SUA a fost din cauza problemelor de producție din SUA, în timp ce afacerile sale din regiunea Asia-Pacific au fost afectate de o schimbare în mixul vânzărilor spre piețele emergente cum ar fi China.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...