Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Di-Co Total va fi prezentă la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 24 aprilie, 2019

Compania Di-Co Total va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.

 

Societatea comercială Di-C0 TOTAL a fost înființată în anul 1995, este o firmă de familie și are ca obiect de activitate comercializarea mașinilor și echipamentelor, a pieselor de schimb și consumabilelor pentru industria alimentară, în același timp oferind și service cu personal specializat, precum și consultanță în domeniul industriei alimentare, în mod special, în prelucrarea cărnii.

 

Începand cu anul 2010, Di-Co-Total își desfășoară activitatea într-o clădire nouă, amplasată în partea de vest a orașului București, unde dispunem de spații pentru birouri, showroom, depozit și un atelier de reparații.

Detalii suplimentare pe https://www.dicototal.ro

C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...