Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Di-Co Total va fi prezentă la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 24 aprilie, 2019

Compania Di-Co Total va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.

 

Societatea comercială Di-C0 TOTAL a fost înființată în anul 1995, este o firmă de familie și are ca obiect de activitate comercializarea mașinilor și echipamentelor, a pieselor de schimb și consumabilelor pentru industria alimentară, în același timp oferind și service cu personal specializat, precum și consultanță în domeniul industriei alimentare, în mod special, în prelucrarea cărnii.

 

Începand cu anul 2010, Di-Co-Total își desfășoară activitatea într-o clădire nouă, amplasată în partea de vest a orașului București, unde dispunem de spații pentru birouri, showroom, depozit și un atelier de reparații.

Detalii suplimentare pe https://www.dicototal.ro

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...