Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Diana a investit în noi tehnologii de ambalare

Autor: Meat MIlkvineri, 1 noiembrie, 2013

Prezentă cu stand propriu la Indagra, compania SC Diana SRL a atras numeroși vizitatori dornici să afle ultimele noutăți legate de gama sortimentală, dar și să cumpere din produsele fabricate în unitatea de procesare din Râmnicu Vâlcea.

Prezentă la stand, doamna Diana Crăciunescu, Director General al firmei, a declarat pentru revista Fabrica de Carne că anul 2013 a însemnat pentru firma care o conduce extinderea rețelei de magazine, prin inaugurarea unor suprafețe comerciale proprii în Slatina, Sutești și Polovraci.

Tot în anul 2013 s-a realizat îmbinarea a două direcții, aceea a diversificării gamei sotimentale cu aceea a promovării produselor realizate după rețete tradiționale. Din domeniul noutăților putem aminti șunca de Praga parizerul de vită, cremwurstii vienezi și pulpa de vită.

Totodată, doamna Crăciunescu a declarat că s-au realizat investiții importante în noi linii de ambalare, acesta fiind un punct principal aflat în programul de dezvoltare. Nu mai puțin adevărat este că Diana SRL și-a extins volumul de afaceri pe segmentele HoReCa și KA, nefiind omis nici exportul în care ponderea principală o deține carnea de vită. Legat de piețele externe, SC Diana SRL intenționează ca, în 2014, să își extindă prezența, urmând să participe la târgurile internaționale de la Barcelona și SIAL-Paris.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...