Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Diana lansează conceptul ”DIANA gourmet”

Autor: meatmilkjoi, 6 aprilie, 2017

(Comunicat) Vineri, 7 aprilie 2017, la ora 17:00, în Piața Centrală din Râmnicu Vâlcea (lângă magazinul Poiana), se va deschide pentru public primul magazin ”DIANA gourmet”. Sunt așteptați, în principal, în această zi a inaugurării, cumpărătorii vâlceni care au cerut de-a lungul timpului un spațiu comercial cu produse premium și bio. Un vis care se împlinește acum!

 

DIANA gourmet: Experimentează gusturi rafinate!

 

”DIANA gourmet” a luat naștere din dorința de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazindedicat exclusiv produselor alimentare premium și bio și de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară, perfecte pentru un stil de viață sănătos și armonios. Pe scurt, compania DIANA și-a propus să transforme mersul la cumpărături într-o experiență senzorială și mai provocatoare.

 

De la idee și până la execuția acesteia, cuvântul-cheie a fost „calitatea”, magazinul fiind poziționat pe segmentul premium,dar și al produselor bio, o categorie extrem de pretențioasă.  Alegerea sortimentației a fost unul dintre cele mai dificile procese, întrucât am dorit săaducem unele produse în premieră pe piața vâlceană, oferite într-un spațiu comercial care să exceleze prin calitate, funcţionalitate, inovație și design. Oferta pornește de la produse si preparate din carne, alimentede bază și ajunge până la raftul de cosmetice, traseu pe care simțurile cumpărătorilor sunt pe deplin provocate de calitățile și de aspectul produselor, alese cu multă grijă.

 

O atenție deosebită a fost acordată bineînțeles zonei cu produse și preparate din carne DIANA, loc în care clienții pot descoperii produse premium, de la carne de porc și de oaie, până la carne de vită, proaspătă și suculentă, iar pentru pasionații de bucătărie, surprize gourmet.

 

Amplasat în cea mai aglomerată zonă a orașului Râmnicu Vâlcea, Piața Centrală, modernizată recent de municipalitate, magazinul DIANA se va deschide pentru public vineri, 7 aprilie 2017, la ora 17:00. Sortimentele din ofertă se vor diversifica pe măsura intensificării dialogului cu cumpărătorii.

 

Primul magazin ”DIANA gourmet”, inaugurat vineri, 7 aprilie 2017 la Râmnicu Vâlcea, poate fi văzut în același timp și ca o extensie a rețelei de magazine DIANA, care numară în prezent 44 de unități, aflate toate la capătul comercial al abatorului și al fabricii de mezeluri DIANA.

Adina CRĂCIUNESCU-Marketing Manager

Hame mizează pe pateurile Select fără E-uri
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 13 iulie 2017

Compania cehă Hame, prezentă pe piața românească de mai mulți ani, și unul dintre jucătorii cheie de pe segmentul pateurilor și al mâncărurilor ambalate în conserve metalice, mizează mai nou pe gama Select, în special pe seria de pateuri fără E-uri.   Dintre acestea, amintim pateurile din carne de porc, pui, gâscă,...

Covalact a intrat pe segmentul lactatelor Bio
Autor: Nora Marin  /   joi, 13 iulie 2017

Potrivit unei informări publicată pe site-ul companiei, Covalact a intrat pe segmentul lactatelor tip bio, cu produsul BIO Iaurt Covalact de Țară.   BIO Iaurt Covalact de Tara are 3,8% grăsime și este produs din lapte de vacă ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima României.   Laptele folosit pentru...