Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din 2013, carne 100% vegetariana pe piata germana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cotletul poate fi suculent si fibros, osul sau bun de ros, cu consistenta unui cotlet real de porc, chiar daca ingredientele sunt 100% legume. Conform portalului Institutului Fraunhofer, la ultima editie Anuga cercetatorii au anuntat ca sunt pregatiti pentru lansarea pe piata germana a acestui substitut gustos si garantat pe termen lung.

Crearea unei fabrici prevazute sa produca o carne pentru vegetarieni este prevazuta intr-un proiect european, inlocuitorul urmand sa arate asemeni unei bucati de carne, cu aceeasi consistenta cand este mestecata. Specialistii Institutului Fraunhofer subliniaza ca, pe langa gust, inventia lor este un produs sustenabil care vine in ajutorul protectiei mediului.

Dotata cu un sistem aparte, fabrica (de marimea a doua mese de ping-pong) poate produce circa 70 de kilograme de carne vegetala pe ora. Proiectul isi propune, pe langa limitarea daunelor aduse mediului inconjurator, sa asigure hrana pentru populatia globala, in continua crestere, considerandu-se un pas important in salvarea Pamantului de la dezastru.

Cercetatorii afirma ca produsul revolutionar va fi comercializat pe piata germana incepand din 2013. (TS)

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...