Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din 2013, carne 100% vegetariana pe piata germana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cotletul poate fi suculent si fibros, osul sau bun de ros, cu consistenta unui cotlet real de porc, chiar daca ingredientele sunt 100% legume. Conform portalului Institutului Fraunhofer, la ultima editie Anuga cercetatorii au anuntat ca sunt pregatiti pentru lansarea pe piata germana a acestui substitut gustos si garantat pe termen lung.

Crearea unei fabrici prevazute sa produca o carne pentru vegetarieni este prevazuta intr-un proiect european, inlocuitorul urmand sa arate asemeni unei bucati de carne, cu aceeasi consistenta cand este mestecata. Specialistii Institutului Fraunhofer subliniaza ca, pe langa gust, inventia lor este un produs sustenabil care vine in ajutorul protectiei mediului.

Dotata cu un sistem aparte, fabrica (de marimea a doua mese de ping-pong) poate produce circa 70 de kilograme de carne vegetala pe ora. Proiectul isi propune, pe langa limitarea daunelor aduse mediului inconjurator, sa asigure hrana pentru populatia globala, in continua crestere, considerandu-se un pas important in salvarea Pamantului de la dezastru.

Cercetatorii afirma ca produsul revolutionar va fi comercializat pe piata germana incepand din 2013. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...