Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din 2013, carne 100% vegetariana pe piata germana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cotletul poate fi suculent si fibros, osul sau bun de ros, cu consistenta unui cotlet real de porc, chiar daca ingredientele sunt 100% legume. Conform portalului Institutului Fraunhofer, la ultima editie Anuga cercetatorii au anuntat ca sunt pregatiti pentru lansarea pe piata germana a acestui substitut gustos si garantat pe termen lung.

Crearea unei fabrici prevazute sa produca o carne pentru vegetarieni este prevazuta intr-un proiect european, inlocuitorul urmand sa arate asemeni unei bucati de carne, cu aceeasi consistenta cand este mestecata. Specialistii Institutului Fraunhofer subliniaza ca, pe langa gust, inventia lor este un produs sustenabil care vine in ajutorul protectiei mediului.

Dotata cu un sistem aparte, fabrica (de marimea a doua mese de ping-pong) poate produce circa 70 de kilograme de carne vegetala pe ora. Proiectul isi propune, pe langa limitarea daunelor aduse mediului inconjurator, sa asigure hrana pentru populatia globala, in continua crestere, considerandu-se un pas important in salvarea Pamantului de la dezastru.

Cercetatorii afirma ca produsul revolutionar va fi comercializat pe piata germana incepand din 2013. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...