Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Din cauza PPA, China a sacrificat peste 900.000 de porci

Autor: Mircea Demeterjoi, 24 ianuarie, 2019

Ministerul Agriculturii și Afacerilor Rurale din China a dezvăluit că a sacrificat 916.000 de porci de la apariția primului focar de pestă porcină africană (ASF) în august 2018.

 

Țara asiatică a fost una dintre cele mai grave națiuni afectate de boală, deoarece porcii domestici au contractat ASF în 24 de provincii.

 

Purtătorul de cuvânt al ministerului agriculturii din China, Guang Defu, a declarat că guvernul a întărit măsurile de control pe tot cuprinsul țării pentru a aborda boala în ceea ce privește aprovizionarea cu carne de porc.

 

Defu a adăugat că măsurile au permis țării să ridice 77 de zone afectate în 21 de provincii în afara blocadei, conform regulilor.

 

„Epidemia a avut loc în locuri separate, în loc să se răspândească pe scară largă”, a declarat Defu pentru Global Meat News. „Toate departamentele locale implicate au jucat pe deplin rolul mecanismului comun de prevenire și control și au abordat cu strictețe epidemia în funcție de deciziile și implementările făcute de guvernul central”.

Canada încurajează imigrația specialiștilor în procesarea cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 aprilie 2019

Consiliul Canadian al Cărnii (CMC) a salutat miscarea Guvernului de la Otawa care a introdus un program pilot de imigrare de trei ani, pentru a sprijini imigrația specialiștilor și muncitorilor non-sezonieri, cu norma intreaga și care sa includa o cale catre rezidenta permanenta, pentru a fi angajați de companiile de procesare a...

FAO: Emisiile de gaze din fermele de lapte au scăzut la nivel global
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 12 decembrie 2018

O nouă analiză a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), demonstrează o scădere a intensității emisiilor de gaze de seră, cauzate de exploatațiile zootehnice și, în special, de cele din zona de producție a laptelui. Studiul a fost comandat de grupul de inițiativă ”Cadrul de Sustenabilitate al...