Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din ianuarie 2018, infoGROUP și Agro TV vor produce emisiunea Meat.Milk.

Autor: totomarți, 12 decembrie, 2017

Începând cu luna ianuarie 2018, agenția infoGROUP Media Invest și postul de televiziune Agro TV vor realiza în coproducție emisiunea săptămânală Meat.Milk.

 

Emisiunea va fi transmisă în fiecare vineri, în prime time, de la ora 19 la ora 20, fiind reluată în serile de sâmbătă și duminică, în același interval orar. Prima ediție va fi transmisă în seara zilei de 19 ianuarie.

 

Concepută pe structura revistei Meat.Milk., singura emisiune specializată din întregul peisaj media din România va fi forumul tv al tuturor celor care activează în industriile de carne și lapte, al zootehniștilor și al retail-ului românesc, acoperind tematica ”de la furcă, la furculiță”.

 

Tocmai de aceea, în fiecare seară de vineri vor fi invitați reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, ai autorităților, specialiști de prestigiu din domeniul zootehniei, al procesării și al retail-ului.

 

Sumarul fiecărei ediții va conține grupaje de știri, dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, noutăți din domeniul siguranței alimentare și cel al protecției consumatorului, prezentări de tehnologii din țară și străinătate.

 

Totodată, emisiunea va reprezenta și o excelentă oportunitate de promovare a companiilor din România, prin difuzarea de spot-uri, reportaje publicitare, plasări de produse etc.

 

Emisiunea Meat.Milk. va fi realizată și prezentată de Ilie Stoian – Directorul Editorial al agenției infoGROUP, știrile urmând a fi prezentate de Veronica Ursachi – Project Manager Meat.Milk.

Jealea de la Călugăreni
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 29 noiembrie 2017

La Călugăreni, am ajuns prima oară prin clasa a opta, asta era prin 1974, pe toamnă. Ne dusese acolo pentru o oră de istorie pe viu, excepționala profesoară pe care am avut-o, doamna Maria Negruzzi. Da, era stirpe din acel neam de frunte al românilor, Dumnezeu să o țină de-a dreapta Lui, că pe mulți proști ne-a deșteptat în timpul...

Radu Timiș, reales în funcția de Președinte al Asociației Române a Cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 29 noiembrie 2017

În urma desfășurării Adunării Generale a Asociației Române a Cărnii, domnul Radu Timiș, proprietar al grupului de firme Cris-Tim, a fost reales în funcția de președinte al acestei organizații profesionale.   Ca urmare a deciziei membrilor ARC, noul Consiliul directtor este completat de doi vicepreședinți, aceștia fiind...