Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din industria mezelurilor, director la coca-cola

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dan Timotin, 36 de ani, a trecut din echipa de conducere a producatorului de mezeluri Caroli, in pozitia de director financiar al Coca-Cola HBC Romania, cel mai mare jucator pe piata locala a racoritoarelor.

Timotin s-a numarat printre conducatorii Caroli inainte, cat si dupa fuzionarea cu Campofrio, in intervalul 2006-2011, anunta Ziarul Financiar.

Astfel, din 2006 pana in 2010, el a fost executive director finance, IT and legal al Caroli Foods, iar in intervalul 2010-2011 a fost director finance, IT, procurement and integration al Caroli-Campofrio. Cei doi producatori de mezeluri au fuzionat in anul 2010. Din 2002 pana in 2006, inainte de implicarea in industria mezelurilor, timotin a fost finance manager al Reckitt Benkiser EEU, companie detinatoare a unor branduri puternice (ex. Nurofen).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...