Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Din industria mezelurilor, director la coca-cola

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dan Timotin, 36 de ani, a trecut din echipa de conducere a producatorului de mezeluri Caroli, in pozitia de director financiar al Coca-Cola HBC Romania, cel mai mare jucator pe piata locala a racoritoarelor.

Timotin s-a numarat printre conducatorii Caroli inainte, cat si dupa fuzionarea cu Campofrio, in intervalul 2006-2011, anunta Ziarul Financiar.

Astfel, din 2006 pana in 2010, el a fost executive director finance, IT and legal al Caroli Foods, iar in intervalul 2010-2011 a fost director finance, IT, procurement and integration al Caroli-Campofrio. Cei doi producatori de mezeluri au fuzionat in anul 2010. Din 2002 pana in 2006, inainte de implicarea in industria mezelurilor, timotin a fost finance manager al Reckitt Benkiser EEU, companie detinatoare a unor branduri puternice (ex. Nurofen).

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...