Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din poziția de lider, Transavia s-a evidențiat la SIAL 2016

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Prezentă cu stand propriu și la această ediție a Salonului Internațional de Industrie Alimentară-SIAL 2016, de la Paris, compania Transavia poate fi numită cu deplină îndreptățire nu doar una dintre evidențiatele ediției, din rândul companiilor românești expozante, dar, mai ales, printre evidențiatele Secțiunii ”Carne”, găzduită de Hala 6 a parcului expozițional Villepinte.

 

În dialogul pe care l-am avut cu doamna Theodora Popa-Director General Adj., aceasta a declarat special pentru revista Fabrica de Carne că, datorită  preocupării constante a managementului companiei, operațiunile de export se află pe o direcție ascendentă, variind, în funcție de sezon, între 15 și 20 %, din totalul producției realizate. Principalele piețe pe care pleacă produsele cu marca Transavia sunt cele ale Marii Britanii și ale Franței, dar și în multe alte țării, produsele exportate fiind din categoria celor procesate, dar și din categoria fresh.

 

Mai important decât aceste date, oarecum, seci, subliniem și salutăm faptul că, după cum ne-a declarat doamna Popa, Transavia caută alte piețe, nu doar pentru extinderea afacerilor internaționale, cât și pentru a se pune, oarecum, la adăpost, odată cu variațiile care au începută să apară pe piața britanică, în urma deciziei Regatului de a părăsi Uniunea Europeană.

 

Desigur, după cum ne-a relatat interlocutoarea noastră, prezența la SIAL s-a materializat într-un program foarte dens de întâlniri, atât cu parteneri deja tradiționali, cât și cu viitori beneficiari ai produselor Transavia, liderul național al pieței cărnii de pasăre din România. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...

Forumul Global pentru Agricultură și Alimentație-Berlin 2018
Autor: meatmilk  /   marți, 23 ianuarie 2018

(Comunicat MADR) Secretarul general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Constantin Ilie Aprodu, a participat, în 20 ianuarie 2018, la cea de-a 10 a ediție a Forumului Global pentru Agricultură și Alimentație cu tema ”Modelarea viitorului producției animale – de o manieră durabilă, responsabilă și eficace”,...