Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din poziția de lider, Transavia s-a evidențiat la SIAL 2016

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Prezentă cu stand propriu și la această ediție a Salonului Internațional de Industrie Alimentară-SIAL 2016, de la Paris, compania Transavia poate fi numită cu deplină îndreptățire nu doar una dintre evidențiatele ediției, din rândul companiilor românești expozante, dar, mai ales, printre evidențiatele Secțiunii ”Carne”, găzduită de Hala 6 a parcului expozițional Villepinte.

 

În dialogul pe care l-am avut cu doamna Theodora Popa-Director General Adj., aceasta a declarat special pentru revista Fabrica de Carne că, datorită  preocupării constante a managementului companiei, operațiunile de export se află pe o direcție ascendentă, variind, în funcție de sezon, între 15 și 20 %, din totalul producției realizate. Principalele piețe pe care pleacă produsele cu marca Transavia sunt cele ale Marii Britanii și ale Franței, dar și în multe alte țării, produsele exportate fiind din categoria celor procesate, dar și din categoria fresh.

 

Mai important decât aceste date, oarecum, seci, subliniem și salutăm faptul că, după cum ne-a declarat doamna Popa, Transavia caută alte piețe, nu doar pentru extinderea afacerilor internaționale, cât și pentru a se pune, oarecum, la adăpost, odată cu variațiile care au începută să apară pe piața britanică, în urma deciziei Regatului de a părăsi Uniunea Europeană.

 

Desigur, după cum ne-a relatat interlocutoarea noastră, prezența la SIAL s-a materializat într-un program foarte dens de întâlniri, atât cu parteneri deja tradiționali, cât și cu viitori beneficiari ai produselor Transavia, liderul național al pieței cărnii de pasăre din România. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...