Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Din poziția de lider, Transavia s-a evidențiat la SIAL 2016

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Prezentă cu stand propriu și la această ediție a Salonului Internațional de Industrie Alimentară-SIAL 2016, de la Paris, compania Transavia poate fi numită cu deplină îndreptățire nu doar una dintre evidențiatele ediției, din rândul companiilor românești expozante, dar, mai ales, printre evidențiatele Secțiunii ”Carne”, găzduită de Hala 6 a parcului expozițional Villepinte.

 

În dialogul pe care l-am avut cu doamna Theodora Popa-Director General Adj., aceasta a declarat special pentru revista Fabrica de Carne că, datorită  preocupării constante a managementului companiei, operațiunile de export se află pe o direcție ascendentă, variind, în funcție de sezon, între 15 și 20 %, din totalul producției realizate. Principalele piețe pe care pleacă produsele cu marca Transavia sunt cele ale Marii Britanii și ale Franței, dar și în multe alte țării, produsele exportate fiind din categoria celor procesate, dar și din categoria fresh.

 

Mai important decât aceste date, oarecum, seci, subliniem și salutăm faptul că, după cum ne-a declarat doamna Popa, Transavia caută alte piețe, nu doar pentru extinderea afacerilor internaționale, cât și pentru a se pune, oarecum, la adăpost, odată cu variațiile care au începută să apară pe piața britanică, în urma deciziei Regatului de a părăsi Uniunea Europeană.

 

Desigur, după cum ne-a relatat interlocutoarea noastră, prezența la SIAL s-a materializat într-un program foarte dens de întâlniri, atât cu parteneri deja tradiționali, cât și cu viitori beneficiari ai produselor Transavia, liderul național al pieței cărnii de pasăre din România. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...