Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul DSVSA Brăila, condamnat

Autor: Meat MIlkmarți, 29 octombrie, 2013

Dupa doi ani de procese interminabile si amanari de termene, eternul sef al DSVSA Brăila, doctor in stiinte medical veterinare, Gicu Dragan, a primit o sentinta de condamnare finala de 3 ani cu inchisoare cu executare. Sentinta a fost data de Tribunalul Bacau pentru infractiuni de coruptie si condamnat la pedeapsa de 3 ani inchisoare .

Lucru mai grav este acela ca fostul director al DSVSA Braila, trage dupa el si alţi colegi care i-au executat ordinele iar acum trag ponoasele, intr-un fel nemeritat dar totusi implicati. Poate ca-si merita soarta pentru ca  atunci cand le-a fost bine cu el nu au spus nimanui. Astfel, Nicu Trifan a primit o pedeapsa de 3 ani inchisoare.

Reamintim ca in ultima perioada Gicu Dragan era suspendat din functie si ca urmare a recursului intentat de Autoritatea Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ASVSA), Gicu Dragan, directorul DSVSA Braila, a pierdut procesul si a intrat in concediu medical pentru a evita o noua supendare. Recursul acestuia se va judeca in data de 20.01.2014, dar nu-l mai poate ajuta cu nimic. (probraila.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...