Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul executiv al caroli: piata locala a carnii va fi afectata de declinul puterii de cumparare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul executiv al Caroli Foods, Haluk Akdemir, afirma ca, in 2009, piata locala a carnii va fi afectata de scaderea puterii de cumparare a consumatorilor, acest an fiind o provocare pentru producatorii de mezeluri si preparate din carne care nu vor ramane „imuni” la efectele negative ale crizei.

Potrivit oficialului, o scadere a pietei s-a facut simtita inca din cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, iar trendul descendent s-a mentinut si in ianuarie 2009, cand s-a raportat o scadere de 3% a vanzarilor comparative cu perioada similara a lui 2008. Totusi, a precizat oficialul, anul trecut a adus o crestere a volumului de vanzari de 19,8% fata de anul 2007.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 248 milioane de lei si un profit operational de 8,3%, a anuntat compania.

Grupul Caroli Foods, controlat de familia El Solh din Liban, este format din companiile Maestro, Caroli Prod 2000 (axata pe distributie), T.C Affaires (axata pe productie) si INDCARF (axata pe productia de mezeluri crude si depozitare).

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...