Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul executiv al caroli: piata locala a carnii va fi afectata de declinul puterii de cumparare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul executiv al Caroli Foods, Haluk Akdemir, afirma ca, in 2009, piata locala a carnii va fi afectata de scaderea puterii de cumparare a consumatorilor, acest an fiind o provocare pentru producatorii de mezeluri si preparate din carne care nu vor ramane „imuni” la efectele negative ale crizei.

Potrivit oficialului, o scadere a pietei s-a facut simtita inca din cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, iar trendul descendent s-a mentinut si in ianuarie 2009, cand s-a raportat o scadere de 3% a vanzarilor comparative cu perioada similara a lui 2008. Totusi, a precizat oficialul, anul trecut a adus o crestere a volumului de vanzari de 19,8% fata de anul 2007.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 248 milioane de lei si un profit operational de 8,3%, a anuntat compania.

Grupul Caroli Foods, controlat de familia El Solh din Liban, este format din companiile Maestro, Caroli Prod 2000 (axata pe distributie), T.C Affaires (axata pe productie) si INDCARF (axata pe productia de mezeluri crude si depozitare).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...