Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul executiv al caroli: piata locala a carnii va fi afectata de declinul puterii de cumparare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul executiv al Caroli Foods, Haluk Akdemir, afirma ca, in 2009, piata locala a carnii va fi afectata de scaderea puterii de cumparare a consumatorilor, acest an fiind o provocare pentru producatorii de mezeluri si preparate din carne care nu vor ramane „imuni” la efectele negative ale crizei.

Potrivit oficialului, o scadere a pietei s-a facut simtita inca din cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, iar trendul descendent s-a mentinut si in ianuarie 2009, cand s-a raportat o scadere de 3% a vanzarilor comparative cu perioada similara a lui 2008. Totusi, a precizat oficialul, anul trecut a adus o crestere a volumului de vanzari de 19,8% fata de anul 2007.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 248 milioane de lei si un profit operational de 8,3%, a anuntat compania.

Grupul Caroli Foods, controlat de familia El Solh din Liban, este format din companiile Maestro, Caroli Prod 2000 (axata pe distributie), T.C Affaires (axata pe productie) si INDCARF (axata pe productia de mezeluri crude si depozitare).

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...

Din cauza PPA, efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%!
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 20 martie 2019

Efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%, în februarie 2019, față de ferbuarie anul trecut, potrivit cifrelor oficiale. Acestea sunt primele date concrete, oficiale, anunțate de autoritățile chineze, care indică efectul febrei porcine africane asupra sectorului de ceștere a porcilor din această țară.   Datele au fost...