Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul executiv al caroli: piata locala a carnii va fi afectata de declinul puterii de cumparare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul executiv al Caroli Foods, Haluk Akdemir, afirma ca, in 2009, piata locala a carnii va fi afectata de scaderea puterii de cumparare a consumatorilor, acest an fiind o provocare pentru producatorii de mezeluri si preparate din carne care nu vor ramane „imuni” la efectele negative ale crizei.

Potrivit oficialului, o scadere a pietei s-a facut simtita inca din cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, iar trendul descendent s-a mentinut si in ianuarie 2009, cand s-a raportat o scadere de 3% a vanzarilor comparative cu perioada similara a lui 2008. Totusi, a precizat oficialul, anul trecut a adus o crestere a volumului de vanzari de 19,8% fata de anul 2007.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 248 milioane de lei si un profit operational de 8,3%, a anuntat compania.

Grupul Caroli Foods, controlat de familia El Solh din Liban, este format din companiile Maestro, Caroli Prod 2000 (axata pe distributie), T.C Affaires (axata pe productie) si INDCARF (axata pe productia de mezeluri crude si depozitare).

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...