Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul general real paraseste compania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tjeerd Jegen, director general Real Hypermarket Romania, va parasi compania pentru o noua provocare, urmand a-si continua cariera in afara Metro Group. Dupa doi ani si jumatate petrecuti in pozitia de Director General al Real- Hypermarket Romania, olandezul Tjeerd Jegen a decis sa accepte o alta provocare in cariera.

In timpul mandatului sau, Real a deschis 13 noi hipermarketuri in Romania, ridicand numarul total al acestora la 21 si a dat startul unei campanii puternice de marketing pentru a accelera vanzarile, a creste cota de piata si a intari pozitia Real pe piata de retail din Romania.

Dorim sa ii multumim Domnului Jegen pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru excelenta contributie avuta la dezvoltarea companiei. Ii dorim mult succes si multe realizari in viitoarea sa cariera a declarat Domnul Didier Fleury, COO real,- Group Holding GmbH. Succesorul Domnului Tjeerd Jegen va fi desemnat in scurt timp.

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...