Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul general real paraseste compania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tjeerd Jegen, director general Real Hypermarket Romania, va parasi compania pentru o noua provocare, urmand a-si continua cariera in afara Metro Group. Dupa doi ani si jumatate petrecuti in pozitia de Director General al Real- Hypermarket Romania, olandezul Tjeerd Jegen a decis sa accepte o alta provocare in cariera.

In timpul mandatului sau, Real a deschis 13 noi hipermarketuri in Romania, ridicand numarul total al acestora la 21 si a dat startul unei campanii puternice de marketing pentru a accelera vanzarile, a creste cota de piata si a intari pozitia Real pe piata de retail din Romania.

Dorim sa ii multumim Domnului Jegen pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru excelenta contributie avuta la dezvoltarea companiei. Ii dorim mult succes si multe realizari in viitoarea sa cariera a declarat Domnul Didier Fleury, COO real,- Group Holding GmbH. Succesorul Domnului Tjeerd Jegen va fi desemnat in scurt timp.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...