Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Directorul general real paraseste compania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tjeerd Jegen, director general Real Hypermarket Romania, va parasi compania pentru o noua provocare, urmand a-si continua cariera in afara Metro Group. Dupa doi ani si jumatate petrecuti in pozitia de Director General al Real- Hypermarket Romania, olandezul Tjeerd Jegen a decis sa accepte o alta provocare in cariera.

In timpul mandatului sau, Real a deschis 13 noi hipermarketuri in Romania, ridicand numarul total al acestora la 21 si a dat startul unei campanii puternice de marketing pentru a accelera vanzarile, a creste cota de piata si a intari pozitia Real pe piata de retail din Romania.

Dorim sa ii multumim Domnului Jegen pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru excelenta contributie avuta la dezvoltarea companiei. Ii dorim mult succes si multe realizari in viitoarea sa cariera a declarat Domnul Didier Fleury, COO real,- Group Holding GmbH. Succesorul Domnului Tjeerd Jegen va fi desemnat in scurt timp.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...