Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Directorul general real paraseste compania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tjeerd Jegen, director general Real Hypermarket Romania, va parasi compania pentru o noua provocare, urmand a-si continua cariera in afara Metro Group. Dupa doi ani si jumatate petrecuti in pozitia de Director General al Real- Hypermarket Romania, olandezul Tjeerd Jegen a decis sa accepte o alta provocare in cariera.

In timpul mandatului sau, Real a deschis 13 noi hipermarketuri in Romania, ridicand numarul total al acestora la 21 si a dat startul unei campanii puternice de marketing pentru a accelera vanzarile, a creste cota de piata si a intari pozitia Real pe piata de retail din Romania.

Dorim sa ii multumim Domnului Jegen pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru excelenta contributie avuta la dezvoltarea companiei. Ii dorim mult succes si multe realizari in viitoarea sa cariera a declarat Domnul Didier Fleury, COO real,- Group Holding GmbH. Succesorul Domnului Tjeerd Jegen va fi desemnat in scurt timp.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...