Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Discuții despre strategia biosecurității la expoziția internațională IPPE

Autor: Meat MIlkmiercuri, 5 februarie, 2014

Strategiile biosecurității pentru a minimiza riscurile privind sănătatea animalelor și siguranța alimentelor ar trebui să conțină reguli și proceduri atent concepute, au declarat speakerii la expoziția internațională dedicată producției și procesării (IPPE), informează Global Meat News.

Referindu-se la termenul ”biosecuritate” , speakerii au discutat preventive măsuri pentru a reduce riscul transmiterii diferitelor boli, cu scopul de a asigura o cultură dedicată reducerii acesteia.

Directorul serviciilor veterinare de la Perdue Farms, David Shapiro a declarat că documentele ar trebui să fie mai puțin exhaustive și mai ușor de înțeles. Acesta a spus că regulile privind biosecuritatea prevăd reducerea riscului, dar dacă ele sunt greu de înțeles, copleșitoare și fără folos atunci va fi un haos.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...