Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Divizia de agricultura carmistin va face 20% din business-ul companiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit bioproduct.ro, dupa ce Carmistin, societate specializata in comercializarea de ingrasaminte, pesticide si seminte, si-a adaugat la inceputul acestui an o noua linie de business prin Divizia Agricultura, ponderea activitatii a crescut cu 20%.

Carmistin este o afacere demarata in anul 2000, axandu-se la baza pe de trading cu carne de vita si porc. In 2010 compania a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 46 de milioane de euro, in crestere cu 7 procente fata de anul precedent.

Prin dezvoltarea diviziei Agricultura la Carmistin adaugam un motor puternic de crestere al business-ului nostru in 2011. Divizia Carmistin Agricultura se resimte deja in business-ul total, astfel ca in primul trimestru am avut o crestere generala de 87 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, care se datoreaza in principal campaniei de primavara in agricultura.

Ne vom continua proiectele de apropiere de agricultorii romani incercand sa-i subventionam, prin sisteme de plata flexibile, pe cei care au nevoie declara Iustin Paraschiv proprietarul Carmistin.

Pana in prezent omul de afaceri Iustin Paraschiv a investit peste 20 de milioane de euro in grupul de firme pe care le dezvolta, in sectorul culturilor agricole si zootehnie, construind unitati de productie si achizitionand utilaje noi sau retehnologizand facilitati mai vechi.

La nivel de grup ne vom concentra si in acest an pe dezvoltarea afacerilor in agricultura si zootehnie, avand in plan investitii masive pe toate liniile de business si pe toate companiile din grup precizeaza Iustin Paraschiv.

Compania Carmistin numara peste 2000 de angajati si deruleaza anual o cifra de afaceri mai mare de 150 milioane de euro in domeniul agro-zootehnic. Intre companiile membre ale grupului se numara si firmele Ana si Cornel-fabrica de mezeluri cu peste 100 de magazine de desfacere a produselor proprii, Ladrisi Grup-abator de porcine, bovine si cabaline, Pajo Holding-cresterea animalelor si cultivarea cerealelor si Avicarvil- compania producatoare a brandului de carne de pui La Provincia.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...