Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Divizia de agricultura carmistin va face 20% din business-ul companiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit bioproduct.ro, dupa ce Carmistin, societate specializata in comercializarea de ingrasaminte, pesticide si seminte, si-a adaugat la inceputul acestui an o noua linie de business prin Divizia Agricultura, ponderea activitatii a crescut cu 20%.

Carmistin este o afacere demarata in anul 2000, axandu-se la baza pe de trading cu carne de vita si porc. In 2010 compania a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 46 de milioane de euro, in crestere cu 7 procente fata de anul precedent.

Prin dezvoltarea diviziei Agricultura la Carmistin adaugam un motor puternic de crestere al business-ului nostru in 2011. Divizia Carmistin Agricultura se resimte deja in business-ul total, astfel ca in primul trimestru am avut o crestere generala de 87 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, care se datoreaza in principal campaniei de primavara in agricultura.

Ne vom continua proiectele de apropiere de agricultorii romani incercand sa-i subventionam, prin sisteme de plata flexibile, pe cei care au nevoie declara Iustin Paraschiv proprietarul Carmistin.

Pana in prezent omul de afaceri Iustin Paraschiv a investit peste 20 de milioane de euro in grupul de firme pe care le dezvolta, in sectorul culturilor agricole si zootehnie, construind unitati de productie si achizitionand utilaje noi sau retehnologizand facilitati mai vechi.

La nivel de grup ne vom concentra si in acest an pe dezvoltarea afacerilor in agricultura si zootehnie, avand in plan investitii masive pe toate liniile de business si pe toate companiile din grup precizeaza Iustin Paraschiv.

Compania Carmistin numara peste 2000 de angajati si deruleaza anual o cifra de afaceri mai mare de 150 milioane de euro in domeniul agro-zootehnic. Intre companiile membre ale grupului se numara si firmele Ana si Cornel-fabrica de mezeluri cu peste 100 de magazine de desfacere a produselor proprii, Ladrisi Grup-abator de porcine, bovine si cabaline, Pajo Holding-cresterea animalelor si cultivarea cerealelor si Avicarvil- compania producatoare a brandului de carne de pui La Provincia.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...