Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Divizia de distributie a smithfield anunta o crestere de 9%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroalim Distribution, unul dintre cei mai mari zece distribuitori din sectorul alimentar, a revenit pe crestere in primul semestru, dupa un declin de 14% al afacerilor in 2009 fata de anul anterior. „In primul semestru din 2010 compania a inregistrat o crestere de 12% in volum si de 9% in valoare (la nivelul cifrei de afaceri) fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Cristina Berneanu, managerul de comunicare al Agroalim.

Divizia de distributie a grupului american Smithfield a raportat anul trecut afaceri de 200,4 mil. lei (47,3 mil. euro), fata de 231 mil. lei in 2008, iar in acelasi interval si-a majorat pierderile de aproape cinci ori, pana la valoarea de 5,7 mil. lei (1,3 mil. euro). Peste 40% din rulajele Agroalim vin din vanzarea produselor fabricate de companiile din grup – Smithfield Prod (carnea Comtim) si Frigorifer (legumele congelate Casa Taraneasca si brandul de produse din peste DelMare), potrivit datelor furnizate de companie.

Smithfield Prod este a doua mare companie detinuta de grupul american in Romania, dupa Smithfield Ferme. Aceasta a raportat avut in 2009 o cifra de afaceri de 405 mil. lei (95 mil. euro), in crestere cu 22% fata de anul anterior, insa a ramas pe pierdere.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...