Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Divizia de distributie a smithfield anunta o crestere de 9%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroalim Distribution, unul dintre cei mai mari zece distribuitori din sectorul alimentar, a revenit pe crestere in primul semestru, dupa un declin de 14% al afacerilor in 2009 fata de anul anterior. „In primul semestru din 2010 compania a inregistrat o crestere de 12% in volum si de 9% in valoare (la nivelul cifrei de afaceri) fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Cristina Berneanu, managerul de comunicare al Agroalim.

Divizia de distributie a grupului american Smithfield a raportat anul trecut afaceri de 200,4 mil. lei (47,3 mil. euro), fata de 231 mil. lei in 2008, iar in acelasi interval si-a majorat pierderile de aproape cinci ori, pana la valoarea de 5,7 mil. lei (1,3 mil. euro). Peste 40% din rulajele Agroalim vin din vanzarea produselor fabricate de companiile din grup – Smithfield Prod (carnea Comtim) si Frigorifer (legumele congelate Casa Taraneasca si brandul de produse din peste DelMare), potrivit datelor furnizate de companie.

Smithfield Prod este a doua mare companie detinuta de grupul american in Romania, dupa Smithfield Ferme. Aceasta a raportat avut in 2009 o cifra de afaceri de 405 mil. lei (95 mil. euro), in crestere cu 22% fata de anul anterior, insa a ramas pe pierdere.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...