Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Divizia de distributie a smithfield anunta o crestere de 9%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroalim Distribution, unul dintre cei mai mari zece distribuitori din sectorul alimentar, a revenit pe crestere in primul semestru, dupa un declin de 14% al afacerilor in 2009 fata de anul anterior. „In primul semestru din 2010 compania a inregistrat o crestere de 12% in volum si de 9% in valoare (la nivelul cifrei de afaceri) fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Cristina Berneanu, managerul de comunicare al Agroalim.

Divizia de distributie a grupului american Smithfield a raportat anul trecut afaceri de 200,4 mil. lei (47,3 mil. euro), fata de 231 mil. lei in 2008, iar in acelasi interval si-a majorat pierderile de aproape cinci ori, pana la valoarea de 5,7 mil. lei (1,3 mil. euro). Peste 40% din rulajele Agroalim vin din vanzarea produselor fabricate de companiile din grup – Smithfield Prod (carnea Comtim) si Frigorifer (legumele congelate Casa Taraneasca si brandul de produse din peste DelMare), potrivit datelor furnizate de companie.

Smithfield Prod este a doua mare companie detinuta de grupul american in Romania, dupa Smithfield Ferme. Aceasta a raportat avut in 2009 o cifra de afaceri de 405 mil. lei (95 mil. euro), in crestere cu 22% fata de anul anterior, insa a ramas pe pierdere.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...