Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

DMF a finalizat un program de dezvoltare

Autor: Meat MIlkmarți, 5 noiembrie, 2013

Prezentă la All Pack 2013, firma focșăneană DMF Poliplast a expus o foarte bogată gamă de ambalaje și folii din plastic, realizate din polipropilenă și polietilenă.

Totodată, DMF Poliplast a anunțat finalizarea unui proiect european care a constat în inaugurarea unei noi fabrici. Totodată, au fost achiziționate o mașină de imprimat în opt culori, o nouă mașină de laminat, precum și o mașină de formare a PET-urilor.

Printre beneficiarii produselor DMF Poliplast putem aminti: Aaylex, Texa, Alfredo, Top Gel, Der Pan, precum și numeroși operatori din retail.

Societatea comerciala DMF POLIPLAST S.R.L. Golesti, judet Vrancea este o societate privata cu capital integral romanesc, ce activeaza in domeniul productiei de mase plastice, fiind axata pe doua categorii principale de produse: folii si ambalaje flexibile din polietilena si polipropilena si flacoane PET.
Infiintata in 1991 societatea a reusit in decursul anilor sa creasca constant capacitatea de productie, in prezent ajungand la o capacitate de prelucrare lunara de circa 120 tone de polietilena de joasa si inalta densitate, cca.20 tone de polipropilena si aproximativ 2.000.000 flacoane PET. Eforturile noastre in domeniul calitatii si organizarii productiei sunt recunoscute prin certificarea ISO 9001/2008 de catre SGS United Kingdom Ltd. Numeroasele premii acordate de Camera de Comert si Industrie Vrancea atesta pozitia de lider local in industria de prelucrare a maselor plastice.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...