Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Dna interzice productia la top meat food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia Mediafax anunta ca Tribunalul Galati a admis cererea procurorilor anticoruptie, de a interzice Societatii Top Meat Food Galati activitatea de procesare si comercializare a carnii, pe o perioada de 60 de zile.

Hotararea instantei este motivata de tentativele lui Neculai Dumitru, reprezentant legal al Top Meat, de a influenta mai multe persoane din dosar precum si probe care dovedesc faptele de coruptie de care acesta este acuzat. Decizia de suspendare temporara a activitatii reprezinta o premiera pentru industria alimentara.

In acest dosar, a fost initial arestat Viorel Gheorghita, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Galati, pentru acte de coruptie, Neculai Dumitru primind doar interdictie de a parasi tara. Instanta a revenit si a dispus arestarea lui Neculai Dumitru, pe motiv ca acesta a incercat influentarea unor martori, in timp ce a fost liber. Acesta este acuzat de dare de mita si falsificare de alimente.

In calitate de director executiv al DSVSA Galati, Viorel Gheorghita a oferit mai multe produse alimentare unor inspectori ai ANSVSA, pentru ca acestia sa nu fi consemnat intr-un act de control neregulile gasite de Departamentul de Control Guvernamental la institutia condusa de Gheorghita.

In acest context, directorul Viorel Gheorghita a pretins administratorului Top Meat Food Galati mai multe produse alimentare pentru terte persoane, pentru ca inspectorii din subordinea sa sa nu amendeze unitatile acestei societati.(TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...