Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dna interzice productia la top meat food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia Mediafax anunta ca Tribunalul Galati a admis cererea procurorilor anticoruptie, de a interzice Societatii Top Meat Food Galati activitatea de procesare si comercializare a carnii, pe o perioada de 60 de zile.

Hotararea instantei este motivata de tentativele lui Neculai Dumitru, reprezentant legal al Top Meat, de a influenta mai multe persoane din dosar precum si probe care dovedesc faptele de coruptie de care acesta este acuzat. Decizia de suspendare temporara a activitatii reprezinta o premiera pentru industria alimentara.

In acest dosar, a fost initial arestat Viorel Gheorghita, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Galati, pentru acte de coruptie, Neculai Dumitru primind doar interdictie de a parasi tara. Instanta a revenit si a dispus arestarea lui Neculai Dumitru, pe motiv ca acesta a incercat influentarea unor martori, in timp ce a fost liber. Acesta este acuzat de dare de mita si falsificare de alimente.

In calitate de director executiv al DSVSA Galati, Viorel Gheorghita a oferit mai multe produse alimentare unor inspectori ai ANSVSA, pentru ca acestia sa nu fi consemnat intr-un act de control neregulile gasite de Departamentul de Control Guvernamental la institutia condusa de Gheorghita.

In acest context, directorul Viorel Gheorghita a pretins administratorului Top Meat Food Galati mai multe produse alimentare pentru terte persoane, pentru ca inspectorii din subordinea sa sa nu amendeze unitatile acestei societati.(TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...