Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doar 2 zile au mai ramas pentru depunerea cererilor cndp la ovine/caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de ovine si caprine mai au la dispozitie doar doua zile pentru a solicita prima pe cap de animal aferenta acestui an, informeaza Agroinfo.

Termenul limita de inregistrare la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a cererilor pentru prima pe cap de animal la speciile ovine si caprine este data de 18 mai 2012.

Potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, pana in acest moment peste 33 de mii de cereri au fost depuse la nivel national. Cererile se vor primi pana pe 18 mai. Pana la momentul acesta am primit 33.615 mii cereri care vizeaza 5.072.000 capete care ar urma sa primeasca acel sprijin pe cap de animal, a spus Constantin, la conferinta de presa sustinuta la sediul MADR.

In 2011, sprijinul pe cap de animal la speciile ovine/caprine a fost solicitat de 48.061 crescatori de animale pentru un efectiv total de 7.705.402 animale.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...