Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doar 2 zile au mai ramas pentru depunerea cererilor cndp la ovine/caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de ovine si caprine mai au la dispozitie doar doua zile pentru a solicita prima pe cap de animal aferenta acestui an, informeaza Agroinfo.

Termenul limita de inregistrare la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a cererilor pentru prima pe cap de animal la speciile ovine si caprine este data de 18 mai 2012.

Potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, pana in acest moment peste 33 de mii de cereri au fost depuse la nivel national. Cererile se vor primi pana pe 18 mai. Pana la momentul acesta am primit 33.615 mii cereri care vizeaza 5.072.000 capete care ar urma sa primeasca acel sprijin pe cap de animal, a spus Constantin, la conferinta de presa sustinuta la sediul MADR.

In 2011, sprijinul pe cap de animal la speciile ovine/caprine a fost solicitat de 48.061 crescatori de animale pentru un efectiv total de 7.705.402 animale.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...