Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doar 2 zile au mai ramas pentru depunerea cererilor cndp la ovine/caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de ovine si caprine mai au la dispozitie doar doua zile pentru a solicita prima pe cap de animal aferenta acestui an, informeaza Agroinfo.

Termenul limita de inregistrare la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a cererilor pentru prima pe cap de animal la speciile ovine si caprine este data de 18 mai 2012.

Potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, pana in acest moment peste 33 de mii de cereri au fost depuse la nivel national. Cererile se vor primi pana pe 18 mai. Pana la momentul acesta am primit 33.615 mii cereri care vizeaza 5.072.000 capete care ar urma sa primeasca acel sprijin pe cap de animal, a spus Constantin, la conferinta de presa sustinuta la sediul MADR.

In 2011, sprijinul pe cap de animal la speciile ovine/caprine a fost solicitat de 48.061 crescatori de animale pentru un efectiv total de 7.705.402 animale.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...