Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Doar cinci tari produc 80% din carnea de curcan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

80 % din carnea de curcan este produsa in doar cinci tari: SUA, Brazilia, Germania, Franta si Italia, reiese dintr-o analiza de piata a ThePoultrySite. Curcani sunt crescuti in 65 din cele 240 de tari ale lumii insa doar 23 de tari produc mai mult de 10.000 de tone de carne de curcan intr-un an. Zece dintre acestea sunt in Europa, sase in cele doua Americi, patru in Africa, doua in Asia si una din Oceania.

Industria a crescut in unele tari, s-a contractat in altele, iar productia globala totala a sporit cu doar unu la suta pe an intre 2000 si 2008. Expertii ThePoultrySite considera ca, in acest an, nu este de asteptat sa schimbe mult situatia, preconizand doar o crestere de 2 procente pentru 2011, productia ajungand astfel la 5.43 milioane de tone. Recordul productiei de carne de curcan a fost stabilit in 2008 si este de aproape 5.6 milioane de tone.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...