Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Doar cinci tari produc 80% din carnea de curcan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

80 % din carnea de curcan este produsa in doar cinci tari: SUA, Brazilia, Germania, Franta si Italia, reiese dintr-o analiza de piata a ThePoultrySite. Curcani sunt crescuti in 65 din cele 240 de tari ale lumii insa doar 23 de tari produc mai mult de 10.000 de tone de carne de curcan intr-un an. Zece dintre acestea sunt in Europa, sase in cele doua Americi, patru in Africa, doua in Asia si una din Oceania.

Industria a crescut in unele tari, s-a contractat in altele, iar productia globala totala a sporit cu doar unu la suta pe an intre 2000 si 2008. Expertii ThePoultrySite considera ca, in acest an, nu este de asteptat sa schimbe mult situatia, preconizand doar o crestere de 2 procente pentru 2011, productia ajungand astfel la 5.43 milioane de tone. Recordul productiei de carne de curcan a fost stabilit in 2008 si este de aproape 5.6 milioane de tone.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...