Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dolj – sacrificarea mieilior, in conditii europene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata Chiriac din Craiova nu va mai gazdui, in acest an, sacrificarea mieiilor de Paste. Acest domeniu din proprietatea primariei locale a fost inchiriat altui beneficiar, iar SC Piete si Targuri Craiova SRL a fost nevoita sa se orienteze catre alt spatiu, necesar acestei activitati sezoniere, informeaza cotidianul Gazeta de Sud.

Optiunea pentru piata moderna de pe strada Breslei a fost primita cu satisfactie, deoarece (pe langa spatiul disponibil, inca nefolosit) piata noua dispune de spatii de parcare, grupuri sanitare, vestiare si dusuri pentru comercianti.

Conform directorului general al SC Piete si Targuri Craiova SRL, Gabriel ªerban Sacrificarea mieilor se va face in conditii europene, cu asomator, iar transarea animalelor va fi facuta de macelari calificati, in conditii de igiena maxima, a subliniat ªerban. Momentan insa, parcarea si piata sunt goale. (TS)

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...