Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dolj – sacrificarea mieilior, in conditii europene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata Chiriac din Craiova nu va mai gazdui, in acest an, sacrificarea mieiilor de Paste. Acest domeniu din proprietatea primariei locale a fost inchiriat altui beneficiar, iar SC Piete si Targuri Craiova SRL a fost nevoita sa se orienteze catre alt spatiu, necesar acestei activitati sezoniere, informeaza cotidianul Gazeta de Sud.

Optiunea pentru piata moderna de pe strada Breslei a fost primita cu satisfactie, deoarece (pe langa spatiul disponibil, inca nefolosit) piata noua dispune de spatii de parcare, grupuri sanitare, vestiare si dusuri pentru comercianti.

Conform directorului general al SC Piete si Targuri Craiova SRL, Gabriel ªerban Sacrificarea mieilor se va face in conditii europene, cu asomator, iar transarea animalelor va fi facuta de macelari calificati, in conditii de igiena maxima, a subliniat ªerban. Momentan insa, parcarea si piata sunt goale. (TS)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...