Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Dolj – sacrificarea mieilior, in conditii europene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata Chiriac din Craiova nu va mai gazdui, in acest an, sacrificarea mieiilor de Paste. Acest domeniu din proprietatea primariei locale a fost inchiriat altui beneficiar, iar SC Piete si Targuri Craiova SRL a fost nevoita sa se orienteze catre alt spatiu, necesar acestei activitati sezoniere, informeaza cotidianul Gazeta de Sud.

Optiunea pentru piata moderna de pe strada Breslei a fost primita cu satisfactie, deoarece (pe langa spatiul disponibil, inca nefolosit) piata noua dispune de spatii de parcare, grupuri sanitare, vestiare si dusuri pentru comercianti.

Conform directorului general al SC Piete si Targuri Craiova SRL, Gabriel ªerban Sacrificarea mieilor se va face in conditii europene, cu asomator, iar transarea animalelor va fi facuta de macelari calificati, in conditii de igiena maxima, a subliniat ªerban. Momentan insa, parcarea si piata sunt goale. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...